PATRICIA- Mamma till tre små!

Novalie försvann i tomma intet.

Novalie kan man hitta precis överallt numera! Jag sprang runt här hemma och ropa efter henne, hon låg precis nedanför soffan! Kikade en sak, sen va hon borta! sprang till köket, toaletten, var inne i barnrummet men såg inte Novalie. Kände en gnutta panik i kroppen och bara skrek efter henne, tillbaka till vardagsrummet för att sen gå in i barnrummet… plötsigt såg jag dessa små tassar sticka ut, och ut drog jag en överlycklig novalie som hittat en leksaksåda med hopprep och massa annat skojigt! bara skrattade .. unge alltså, men vet ju att dom inte kan försvinna! hon kan inte öppna dörrar, balkongen stängd. Men ändå fylls man av en sån panikkänsla! Min älskade skatt, hualigen.

Igår så var mina tankar på ett helt annat håll , och är det lite idag också.
Men vi åt gott tillsammans alla, kollade på x-factor och sen laddade vi ner nya johan falk! Så sju i helsikes bra, nu är det bara kodnamn Lisa kvar. EN kvar! kommer dö, bästa serien som gjorts.
Igår så skulle vi ha gått och badat med barnen, men jag tempade Wilja och den låg på 38.5 , men några timmar senare så var den borta och ingen feber nu, glad och pigg tjej som vaknade för bara en stund sen! så imorse fick vi en härlig sovmorgon 😀

Ska snart gå och handla frukost, obligatoriska lördags-frallorna är ett måste! ♥
Sen får vi se vad vi ska göra idag, lutar mot leklandet i Barkarby som är nybyggt!

DENNA GÅNG SKA JAG INTE LÄMNA ETT PAR NYA CONVERSE SOM BLIR STULNA!
(till er som inte läste bloggen då, så var vi på ett piss lekland i veddesta för några månder sen , smutsigt och äckligt vill jag tillägga. Jag la mina och Wiljas skor UNDER vår Donkey som vi hade på, la över en filt) , sen skulle vi gå därifrån! då har något äckel snott mina skor, SNOTT mina skor som låg under en FILT!
Först tänkte jag ju: snorungar.. sen slog den andra tanken mig, äldsta barnen är 7 år! resten föräldrar, då blev jag riktigt förbannad.
Så, i regnet utan skor både buss och pendel … hur tänker folk? som tur är väntade jag på Linus i över en timma så han kunde komma loss och hämta oss! vilken räddning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mmylove

    Kan lugna dig med att det kommer en till serie med Johan Falk filmer! 🙂 Stod på aftonbladet att filmerna läckt ut och skulle egentligen inte komma förrän i februari, och detta misstag skulle de inte göra om till NÄSTA säsong 😀 😉 Håller med, de är SÅ bra! Kodnamn Lisa var riktigt bra, såg den igår 🙂

stats