PATRICIA- Mamma till tre små!

Novalie, äntligen är du hemma hos oss!

Lycka för mig stavas: N o v a l i e ♥
Idag kan det nog vara bland den bästa dagen i hela mitt liv!
Imorse så åkte vi tillbaka till Uppsala, och vet ni? Mitt lilla gryn är nu i våra händer! ingen permis, nu får vi komma hem. Nu får vi komma hem och landa, vi får hämta hem den efterlängtade stora prinsessan! tror mitt hjärta har gått sönder 1000 gånger dessa veckor! för bådas skull. Saknar den stora så jag spricker! men vet att hon har de bra, och de lugnar. Samtidigt så kommer ångesten: tänk om hon saknar mig.. Vill kunna finnas här lika mycket för båda, men ibland kommer de sånna här situationer och man måste bara göra de som krävs.

Våran lilla kämpe har haft en jobbig start, men hon har visat oss gång på gång hur stark hon är! Hon är 31 dagar idag, men har varit svårt sjuk i över 22 dagar! hör ni hur ofattbart orättvist det är? har velat ta allt de onda från henne! har kunnat offra hela mig själv. Läkarna har varit helt makalösa och varit så otroligt varma! Och, vi har verkligen varit på bästa möjliga plats för all vård. Jag är så glad!

Vi har nu fått veta att Novalie både drabbades av RS-viruset OCH influensa A. Nu har vi fått all information, om hur framtiden kan se ut. Eftersom hon va i de minsta laget att sjukna till, så kommer hon med stor risk ha de kämpigt de närmsta året. Och hon löper nu risk för astma. En förkylning kan lättare sätta sig på hennes lungor, så nu ska vi vara försiktiga med förkylningar från andra osv.

Vill informera nu vad läkarna har talat om, så de inte kommer mer påhopp eller liknande.
Att separera två syskon även om den ena är sjuk ska man INTE göra. Vi ska inte hålla Wilja borta från dagis, hennes baciller är de bra att hon får! för att bygga upp sitt immunförsvar, likaså mitt, likaså Linus. Likaså alla de vi håller nära och träffar ofta! MEN inte andra. Så att påstå att det är mitt fel, eller Wiljas fel att nova blev sjuk är inte hållbar, och så otroligt elakt. Vi har inte kunnat gjort på annat sätt!

Så framöver så kommer vi få komma till barnspecialisten i Enköping då & då för kontroller.
Likaså tätare BVC besök! Novalie har nu ökat i vikt äntligen tack vare sonden! Min MÅNADSBEBIS väger nu 4600 gram, så hon har gått upp 800 gram sedan födelse♥

Jag har fått in så många kommentarer så de inte är klokt, att jag har så många läsare som verkligen lämnat ärliga och innerliga kommentarer djupt från hjärtat har hjälpt mig! Det ska ni veta. Utan er, hade det här varit så mycket svårare. Att svara på era kommentarer kommer jag göra tids nog, men just nu vill jag avsluta sjukhuskapitlet och öppna upp för framtiden.

Att jag gör allt för mina barn, de har verkligen kommit upp för mig.
Jag är den bästa mamman jag kan, för mina flickor.
Herregud vilken kärlek..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenna

    Sänder er alla mina tankar just nu och önskar verkligen att ni får lite lugn och ro nu och får njuta av Nova utan några mer komplikationer. Lilla fina, starka tjejen. Tusen kramar från oss!

  2. Tvåbarnsmamman

    Tycker så synd om er och eran fina Novalie! vilken start hon fick i livet. tur att allting gick bra och att ni är hemma igen! verkligen starkt gjort av dig att du visste exakt vad du skulle göra när hon slutade andas!!
    har hon fortfarande kvar sonden förresten?

stats