PATRICIA- Mamma till tre små!

Novalie 10 månader <3


Lilla prickikorven♥
Inatt har de varit betydligt bättre, och äntligen fick skorpan åtminstone sova en stund, även mamma & pappa.
Det är sällan jag skriver om hennes utveckling, attans att man glömmer bort det!

Novalie har hunnit bli hela 10 månader redan, stora tjejen..
Hur är hon? alla som träffat henne vet att det är jordens coolaste och nöjdaste brud! Som älskar att sova, och är bara allmänt snäll.
Inget onödigt gnäll här inte. Den här lilla fröken är även överlägset mer Pappig än vad hon är mammig! Nu har vi verkligen en av varje. Det är bara Pappa här hemma som får natta, hon gallskriker om jag kommer nära. De funkar bara om Pappa inte är hemma! hm… bestämd tjej, som annars är världens goaste hela dagarna.

Hon äter måltider likt en häst! Och hon äter mycket större portioner än sin storasyster som är en liten fågelunge i maten.
Varje gång hon får syn på sin syster så tjoar hon av lycka! Men samtidigt kan hon bli precis lika arg när Wilja tar ifrån henne sin leksak.

Hon kryper, hon går när hon håller i sig! hon går även med en hand, men är för feg för att släppa ännu! 🙂 , hon har tagit två små pytte steg själv mellan mig och Pappa, men räknar inte med dom som hennes ’riktiga’ första steg då vi stod så himla nära varandra med båda sträckta armar! Så, nja.. Vi håller på den 😀 Wilja var 10 mån 22 dagar på exakten när hon gick mellan mig och Linus första gången.

Novalie vet vart lampan är och pekar, säger: dääh. Hon säger även: taa, taa. Som är Tack tack! hon kan vinka hej och hejdå 🙂
Mer ord än så är inte på riktigt än!

Det var längesen vi var på BVC, men jag gissar på en höft att hon väger ca 12 kg och är 84 cm lång.
Sist för 2 månader sedan vägde hon: 11 kg och var 82 cm.
Så hon kanske är ännu större, de vet jag inte!

Stor är hon iallafall, hon och Wilja delar på allt! Och nyaste tröjorna i 92 passar utmärkt, en liten kant som man får vika upp längst ner, likaså byxor som farmor och farfar köpte i julklapp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mayah

    Hon är ju så gullig!:) en stor liten tjej 🙂 min dotter är 11månader och väger ca 10kg och är ca 74 cm lång haha 🙂

stats