PATRICIA- Mamma till tre små!

Norrköping!

 

Snart är de slut på att mobilblogga, snart kan jag äntligen få fota med min kamera. Ska jag erkänna en sak?
Jag har inte fotat eller tagit upp kameran på tre månader snart. De kliar i fingrarna, men inte känts glädje att fota! De blir kanske så under perioder man inte mått bra? Inget man vill komma ihåg.. Inget man vill ha som bevis på att tunga saker har hänt. Men suget kryper sig fram, eller rättare sagt abstinensen.

Idag har jag och mor min haft en ur mysig dag! Den började hemma i allt kaos, flydde hemmet och gjorde allt kah kunde för att inte sitta hemma ensam en fredagskväll 😉
Mamma lockade med mig till Nyköping! Började att äta på skafferiet, den godaste lunchen jag ätit! Kände mig ett tag som mammas butler där hon gick och handlade kasse efter kasse! Efter ett par timmar och klagomål från en trött Patricia begav vi oss till Rällinge och kaffe!

Men de räckte tydligen inte för henne, vi åkte till Norrköping där hon återigen tvingade både mig och Anders att vara betjänter! Men vi fick en god middag, de var pricken över iet 😉 hittade inte en pinal till mig själv. Men Wilja fick ett par nya skor, vantar åt tjejerna, koftor och tjocka tights! Välbehövligt.

Kvällen har bestått utav idoltittande och nu längtar jag bara till morgondagen….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej fina Patricia!
  Jag fullkomligt älskar din blogg och dina döttrar är så bedårande!
  Tänkte be dig om råd kring barnvagnar.. Vilket märke är din favorit och vilken vagn är det du har på bilden?
  Puss & Kram till er

  1. mammasangel

   På bilden är det en Bugaboo Donkey! Absolut den bästa vagnen om du har två barn tätt inpå, var så nöjd. Och väl värd varenda krona den kostade!
   Annars så rekommenderar jag starkt Mountain Buggy! Har haft alla Bugaboos och dom kommer inte i närheten utav swiften 🙂 Super lätt och behändig! Passar till stan samt till terräng 🙂 Kram!

 2. Emma

  Hej Patricia! Jag undrar om du skulle kunna förklara allt med hur du bor och det nu för jag blir väldigt förvirrad och har försökt kolla i de gamla inläggen men har inte kunnat hitta något. Jag förstår om du inte vill svara men skulle uppskatta det.

stats