PATRICIA- Mamma till tre små!

Nordlys åkpåse är här.

Senast överförda190

DSC04657

DSC04664
DSC04666
DSC04673
DSC04678
Äntligen så har den kommit! Tristan har fått chansen att prova denna underbara åkpåse från Nordlys lite innan den kommer ut på marknaden.
Vilken kvalité och vilken åkpåse säger jag bara! Kan stoppa ner honom i en pyjamas i vinter & han kan hålla sig varm, samtidigt som jag kan lägga ner honom på den som en pläd nu på sommaren & han håller sig helt sval då lammskinnet anpassar sig helt och hållet efter hans kroppsvärme & behov.

Nordlys erbjuder slitstarka åkpåsar med en insida av lammskinn. Lammskinnet kommer från Australien och är ett av de tätaste som finns på marknaden. Åkpåsarna är utformade för det kalla nordiska klimatet och håller ditt barn varmt och bekvämt. Passar perfekt i barnvagnen eller bilstolen och även som sittdyna eller lekmatta, en liten allt i allo åkpåse med andra ord.

Jag har valt en Nordlys Miniåkpåse för de allra minsta. Denna miniåkpåse är helt klädd på insidan med lammskinn som värmer riktigt gott de kalla vinterdagarna. Åkpåsen har uttag för fempunktssele, avtagbar fotdel och kan öppnas upp helt vilket gör det enkelt att knäppa och knäppa upp fempunktsselen.  Dessa åkpåsar kommer finnas i webben hos Jollyroom från och med på mitten utav Augusti, så håll utkik efter dom! Dom är redan väldigt eftertraktade.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats