PATRICIA- Mamma till tre små!

No ass mama!

Som rubriken ovan…
Hade jag kunnat göra ett stjärtimplantat så hade jag gjort det bums. Lika rak framsom bak…
MEN! Jag har köpt mig mina första byxor sedan innan Wilja typ? Och dessa satt som en smäck & färgen är to die for i mina ögon! Korallröda♥
Fick på mig ett par 34:or utan problem, dock så känner jag att dessa kommer att töja sig! Men till de otroliga, du får dessa för endast 99:- (!!!!)
Så in på närmsta H&M! Finns i mintgrönt, svart & i dessa. Vill köpa mig alla tre!
Hiss eller diss? 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matte till Paris

  Du behöver inga stjärtimplantat! Du är så fin som du är! Din rumpa är snygg ändå, du behöver inte sätta på dig ett par byxor för att rumpan ska bli fin. Patricia, Du glömmer en sak: Du duger som du är. Ibland undrar jag om du verkligen förstår hur snygg du är. Kolla bara på din mage, man kan inte tro att du fött barn. Vi kvinnor duger så bra utan massa botox, implantat och skit! Du är en av få mammor som inte förfaller efter en graviditet. Du har haft tur. KRAM!

  Tänk om alla i hela världen opererade sig för minsta lilla, då skulle alla se nästan likadana ut. Hur kul skulle det vara, att leva i en värld där INGEN var olik någon annan? Nej…. tack och lov så är vi alla olika – personligheten, utseendet.

  Gud har skapat oss utan skönhetsoperationer och botox, då behöver vi inte det heller.
  Hade Gud skapat oss med skönhetsoperationer hade han inte tyckt att vi ALLA duger som vi är.

 2. Nathalie 18 år och mamma till Neo

  Det är definitivt hiss på byxorna! Dessutom tycker jag din rumpa är super snygg i dom 🙂 Iväg och köp dom andra två färgerna också, det är du värd!!

 3. madde

  Att du inte köpte alla på en gång de sitter verkligen jättebra!!!! Aldrig kunde man tro du fött två barn på kort tid!

stats