PATRICIA- Mamma till tre små!

Ni är fantastiska!

Jag sitter i chock kollade igenom min blogg nu, och ser hur fina och varma kommentarer bara har STRÖMMAT in! Jag hade inte en aning om vilka som läste min blogg, och äntligen fick jag ett humm om det. Har läst igenom allting, och ska sätta mig ner och besvara. HUR många underbara bloggar har jag missat? fasiken alltså! Man missar så mkt om man inte lämnar en kommentar.

Jag har förstått nu hur mkt ni verkligen uppskattar mig och min blogg, min glädje bland min sorg. Mina upp & nedgångar! Och ni är MED mig, sen finns det ni som hatar mig också. Men dessa kommentarer uppskattas.

Jag tänkte fråga ER eftersom jag själv inte VET.
Kan jag välja att LÅSA vissa inlägg och vissa inte? för dessa personliga som jag inte vill att vissa ska läsa vill jag låsa.
HUR GÖR MAN DET ISÅFALL?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. elin

  Hej Patricia!!
  Jag skulle jättegärna vilja fortsätta läsa om ditt och Wiljas liv! Men jag fick inget lösen 🙁
  Skulle verkligen vilja se eran resa framöver 🙂
  Du är en riktig kämpe , och jag hoppas ni får alla lycka med er 🙂
  Mvh Elin

 2. Anna

  här på blogg.se kan du bara låsa hela bloggen men på t.ex bloggplatsen.se där kan du låsa de inlägg du vill låsa o hålla de andra öppna typ 🙂

 3. Jannika mamma till Jillian

  Jag skapade underbloggar (har en för mitt bröllop och en för privat skitnsack;) hahaha) det går lätt att se på "framsidan" innan du går in på översikten på din blogg. Sen länkar du helt enkelt till underbloggen som är lösenordsskyddad!:)

  Förstår att du vill ha vissa saker privat. man vet aldrig vilka idioter som lägger ner energi på att jävlas!!

 4. M:et, Vincent's mammiii

  Åh, jag älskar din blogg!
  Och nu kan jag inte läsa din blogg varje dag då jag har börjat jobba en massa, och de suger!
  Så varje gång jag kollar din blogg är de en bomb med inlägg, underbart!<3

  Jag har låst hela min blogg efter för många jobbiga kommentarer, orkade inte med dom…

 5. M:et, Vincent's mammiii

  Åh, jag älskar din blogg!
  Och nu kan jag inte läsa din blogg varje dag då jag har börjat jobba en massa, och de suger!
  Så varje gång jag kollar din blogg är de en bomb med inlägg, underbart!<3

  Jag har låst hela min blogg efter för många jobbiga kommentarer, orkade inte med dom…

 6. miia mamma till My

  Då får du skaffa en underblogg till denna o sätta lösen på den. Sen gör du ett inlägg i denna blogg o skriver typ lösenordsskyddad. så om nån vill läsa det i din låsta blogg så måste dom ha lösen. Hoppas du fattade :p

 7. Lisa

  Ta åt dig av alla bra kommentarer! Det är bara de du ska lyssna på, för det är bara de som stämmer! Du är en tjej med båda fötterna på jorden och verkar vara en riktigt härlig människa! Å wilja är så fin! Var stolt över dig själv, det förtjänar du!!

 8. Wilja, mamma till Jamie!

  Kände att jag bara måste skriva denna kommentaren! Jag är så glad att jag läser din blogg, för att du visade att du VÅGADE lämna Simon och gå. Att bli "ensam". Det har fått mig att våga. Jag och min pojkväns förhållande har bara blivit sämre och sämre sen vi fick våran son. Visserligen var vi tsm 2 år innan jag blev gravid, men det funkar bara inte längre. Det tär på förhållandet att få barn och det funkar inte längre mellan oss. Båda kände likadant men ville inte bryta för Jamies skull. Men när jag har läst dina inlägg om hur lycklig du blivit när du träffat Linus har fått mig att längta efter den känslan igen! Det har fått mig att våga ta steget! Så jag vill tacka dig för det! Du har inspirerat mig, för du är en sån vacker och ärlig person. Som verkligen skriver hur då mår, dåligt som bra! Var stolt över dig själv och din otroligt vackra dotter! Ni är super fina båda två! Hoppas ni får en bra kväll! KRAM! <3

 9. Karro

  Jag tycker definitivt att du ska låsa vissa inlägg om du vill skriva mer "privata" saker. Har dock ingen aning om hur man gör det, har ingen blogg själv nämligen. Men sluta inte blogga, älskar din blogg!! Hoppas allt löser sig med försäkringskassan också 🙂

stats