PATRICIA- Mamma till tre små!

New in to mama!


Har fått så många frågor om min Jumpsuit! Va roligt att ni tyckte den var fin, jag älskar den! så mjuk, och så himla härlig. Kommer att bo i den i sommar!
Har inte sminkat mig ovan, men det får ni ta. Den kommer iallafall från Ellos ni som har undrat! Beställde den för en vecka sedan ca, de var väldigt snabba med leveransen denna gång! så glad att jag hittade den, önskar dock att den skulle finnas i fler färger. Skulle vilja ha typ alla då!Beställde även en ljusrosa härlig klänning i samma tyg! Rea på den, för 49 kr så kom denna underbaring hem till mig! Likaså denna kommer jag bo i, lycka att hitta sånna fynd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej Patricia!
    Om du gillar shopping vill jag tipsa om min och min kompis nyöppnade webshop på http://www.carmelie.se
    Vi satsar på låga priser och gratis frakt! Lagret utökas hela tiden. Hoppas att du hittar något som faller dig i smaken 🙂 Kramar Emelie och Caroline

  2. Emma

    Det går inte att bläddra bland sidorna i din blogg längre. Det går att se de senaste inläggen men jag kan inte se längre bak i maj. Är något fel eller har du gjort så med flit? 🙂

stats