PATRICIA- Mamma till tre små!

New in, lite höstkläder!


Här är lite av det som jag hittade igår i Västerås! lite uppdatering i höstgarderoben! Älskade jacka, trivdes så bra i den! & ännu snyggare på.
Sen blev de en kofta, och en transparent blus från VILA, älskar♥ Vi åkte ju till västerås, men dom hade inte så speciellt mycket! Men va kul att kika in något annat.
Köpte även en massa basisar som inte alls är roliga att fota! Men som man måste ha i garderoben 😀 Fann även VÄRLDENS snyggaste sko….. (kärlek!) och i brunt! åh, die for.
Känns som tofflor när man går i dom! klarade av att springa kring hela stan idag och timmar på skansen i dom! Bra betyg.

Sen lite mer underkläder! De där är verkligen inge roligt att köpa längre…
Mina fina forna tuttar har nu konverterat till de minsta storlekarna, och nästan dom är förstora! nä, snart att göra något åt de här känner jag.
De funkar inte att må såhär dåligt över något.. Känns inte som jag, de är inte jag! Inte alls.. Säg inte att jag har fått mina barn, självklart är de värt det! Men kan man göra något åt de, så kommer jag göra det också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mervi

  Jag förstår precis! De personer som säger att man skall vara glad över det man har för att man fått barn har verkligen inte problem med sina forna bröst. Kom igen när dom är helt fakkin tomma och huden slapp, då tror jag nog att det blir annat ljud i deras skälla då.. 😉 Jag längtar tills min dag för bröstop är kommen!

 2. Nikita

  jag känner precis som du ang, brösten, mina det som en gång var rätt ok bröst är nu två små påsar som inte ens är lika i storlek.. och lååååångt ifrån fina, jag är inte ute efter några jättepattar men vill gärna att dem ska se fina ut så man trivs, så ja kmr också göra något åt det.. men vill vänta tills meja är lite äldre då man just nu ”bär” henne väldigt mkt.

  och ang inlägget ovan om barnkläder , jag älskar barnkläder,
  och köper ofta och gärna.
  spec nu då man fått en tjej, oj det är som rena himmelriket alltså!

 3. Elin

  Självklart får man tänka i operationstankar. Vet att jag själv garanterat kommer göra något åt mina bröst när jag fött barn. Bara e svag förstoring och ett lyft så jag känner mig ännu vackrare. MAn får tycka att det är tråkigt att en graviditet eller viktminskning förändrar kroppen negativt också. Så vilken tur att man kan ändra det man känner verkligen är fel på ens egen kropp

stats