PATRICIA- Mamma till tre små!

New hairlook!


Vilken dag jag och tjejerna har haft! mysig från start till slut ♥
Vi började morgonen med frukost, en dålig natt igen.. ovanligt? inatt var de dock den stora tjejen! dom kör lite varannan natt har jag märkt. Är de nu vi får igen för dessa 2½ år med sovande hela nätter? jaja, bara sudda ut den trötta minen och fortsätta dagen. Tur att smink finns, räddare många dagar! 😉 Vi gjorde oss i ordning, åt lunch tillsammans! Sen så satte vi oss på pendeln mot stan för att lämna Wilja! Idag var de en jobbig lämning för min del.. ville inte riktigt alls släppa Wilja, även om hon blev glad för att träffa Pappa! Hm, ibland går de bättre för Mamma, och ibland sämre.
Sen tog jag med mig lillan och tog en fönstershopping i stan! Strosa runt och myste, in på hårbutiken på st eriksplan och köpte hem lite hår!

Middag med kärleken innan han for iväg och träna och kaffedejt med sin kompanjon. Jag och Nova har haft en sjukt rolig kväll! Kan man säga så med en 8 månaders? haha! Men vi har busat, skrattat, har krypt på golvet och gud vet vad.
När hon somnade så satte jag dit 60 st slingor som ni ser, hey mama! New hairlook. Även två nyanser mörkare, dålig bild nu på kvällen. Men de är fint chokladbrunt i tre nyanser! Färgade ögonbrynen som ni ser, nu har jag riktiga och inte bara målade 😉 mina är så ljusa så de är skrämmande annars! Är beroende av att färga dom.

Klockan är 22 och jag är vaken, dags att sova känner jag ifall denna natt tjorvar även den.
Tack för fina kommentarer som strömmat in♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats