PATRICIA- Mamma till tre små!

New England, marint.

Här hemma så har vi blivit så trötta på allt som har med shabby chic att göra, så ska kasta ut allt som finns!
För någon månad sedan började vi med inslag av marint & new england tema! Har lite löpare, sängöverkast, sängkläder och lite smått. Och trivs som fisken i vattnet, så stilrent & fräscht så jag finner inga ord.
Är det någon som är intresserad av lite shabby grejer så hojta till? Jag har haft det hemma snart i 4 år! dags att börja byta ut känns det som.

Ska finna fina mattor med stjärnor! hade ju en beige, men den sålde vi? va hände lixom!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammasangel

   Självklart kan jag lägga ut lite saker som jag tänkt göra mig av med! men lite mycket nu, linus åkte ju in igen ikväll.. så får se lite hur morgondagen blir. Men lovar, jag ska <3

 1. Anna

  Absolut jag med! Och undrar även vart du hittat dessa grejer som du lagt upp bilder på i detta inlägg 😉

 2. Nathalie 18 år och mamma till Neo

  Jag säger samma sak! Kör en bloppis för jag kan med vara intresserad! Och jag tittar gärna på ert nya tema för att få inspiration 🙂

 3. Matilda

  Kör en bloppis på några grejer, jag kan definitivt vara intresserad 🙂 Här hemma kör vi olika stil i olika rum, även om det handlar om liknande stilar är det perfekt eftersom man slipper tröttna 🙂

 4. Angelica svensson

  Hej!! jag är defenitivt intresserad om ni har nått, jag och min sambo har precis gått isär och jag behöver allt jag kan få tag i =( jobbigt när man har två små små barn och minimal inkomst att köpa allt nytt =(
  Säg gärna till vad det är ni behöver bli av med<3

 5. Josefin - Melwins mamma

  Chili store har matta med stjärna, i marint tema. Ja har en röd med en stooooor vit stjärna på. Så jävla fräsch matta så de finns inte, iof får man damsuga typ hela tiden men de är de värt, den kostar också men den är as fin. 🙂

stats