PATRICIA- Mamma till tre små!

När huvudet vill men kroppen säger nej..

Här hemma går vi fortfarande och är dåliga! Känns inte som det är på bättringsvägen heller, snarare att det går åt andra hållet och bara blir sämre.
Jag orkade inte ens lämna tjejerna på förskolan idag, så vi alla fick vara hemma. Behöver jag säga att det varit en fri uppfostran här hemma idag? Göra lite som man vill, när man vill medan jag har legat strandad i soffan med toarullen brevid mig och kastat iväg snorpapper… vi har ätit när vi vill, gjort i princip vad vi vill. Har varken orkat plocka undan efter dom, inte tillrättavisat dom, förutom när dom håller att ha ihjäl varandra på de ena vis eller de andra. En riktig sån dag, och det var skönt när Linus kom hem en timma tidigare än vanligt.
Gick raka vägen in i sovrummet och sov nästan i två timmar. Fick i mig en alvedon, och därefter kom energin tillbaka. Har klippt ut lite byxor som ska sys! Gjorde ett prov till Tristan, och så fina dom blev. Men de var dagens ansträngning! Nu hoppas vi på en bättre Fredag så man slipper känna sig såhär risig, tråkig, och grinig. 

DSC05972
DSC05973
DSC05975

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Så fina kläder du syr! Men var hittar du alla fina tyger? Har letat men tycker de har så tråkiga mönster överallt 🙁 kan du inte tipsa om bra sidor/affärer? Kram!

stats