PATRICIA- Mamma till tre små!

Någon som vill ha extensions?

  

Två bilder, med isatt hår. Håller mellan 2-5 månader beroende på skötsel, hår, och hur mkt ditt egna växer.

Nu är det nämligen såhär. Många har frågat om mina EXTENSIONS som jag sätter i själv med KERATINVAX och värmetång.

Jag köper mitt hår från TAJMAHAL eller RAPUNZEL of Sweden (lite dyrare, men finare kvalitet. Rekommenderas om man vill ha håret i en längre tid.)

Nu har jag tänkt på att hjälpa er att sätta i om det är någon som vill och önskar? Istället för att betala mellan 3000-7000 på salong.
Ni köper håret, och keratinvaxet (50 kr) påse.
Så ansvarar jag för isättning/klippning etc.

Pris kan disskuteras, beroende på hur mkt som ska sättas i, full extension, eller bara utfyllnad. Eller om ni väljer att köpa färdiga Nailhairs, istället för träns.

Är ni intresserade så SKRIV
http://www.rapunzelofsweden.se/1/sv/products/europeiska-hartraensar.php
http://www.tajmahal.se/hair-dress-conditioner-p-215.aspx

Det tar ca 2 dagar för att håret att komma hem till brevlådan! och jag är som sagt mammaledig och har inte mkt annat att göra. Så vill ni ha håret isatt inom en vecka, så är det inga problem.

Klipper även, både tjej och kill. Finns bilder i mina kategorier på före & efterbilder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Åh jag skulle gärna vilja ha löshår igen..
  Vill verkligen ha långt!
  Jag har gjort med kreatin en gång tidigare på Drottningatan 81 för 7000kr men hade dom bara ca 2v. Kände mig som ett troll för det var MASSA hår, långt och för tjockt liksom.
  Vill ha en snygg uppklippt frisyr typ.
  Gjort det några ggr hos Celastin här i södertälje med flätor och då har dom bara hållt någon månad.

  Är du duktig på att klippa??
  Man vill ju att det ska se naturligt ut =)

  Kram

 2. Nikki

  Hej!
  Du är inte intresserad av att bara klippa någon för en billig slant. Jag har långt tjockt hår som är i stort behov av att klippas till lite men jag litar inte på frisörer. Haha!

 3. Cecilia

  Nu sa det klick 😉 bra att du känner igen mig iaf 🙂

  Okej, då får det nog bli hårträns. Vilken längd ska jag ha, eller rättare sagt vad brukar du välja?

  Måste beställa och få hem dem, men när har du tid för att fixa det? Lite kul att få se Wilja på riktigt också, inte bara på bild 🙂

 4. Cecilia

  Alltså, vad tycker du är bäst? Jag har absolut ingen erfarenhet av de här.. Men jag har ju alltid velat ha nailhair, lite vågit. Men hur många behöver man köpa?

  Jag har nog liknande ditt hår, ganska tunt, hur många skulle du köpa? Det sparar ju dig lite arbete också 🙂 Men absolut, det priset är inte farligt alls! Hur gör man med färgen i håret? Jag vill ju bli brunett igen nu, ljus brun. Nu har jag blont hår, färgar man allt eller? En fråga till, vad använder du får shampoo och balsam, ska jag beställ något sådant också?

  Ja, du ser, kan inte mycket.. 🙂

 5. Ellinor

  Jag heter Ellinor och är 19 år gammal. Jag tog studenten i våras och bor i Haninge söder om Stockholm. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i två år nu och vi planerar nu att köpa lägenhet tillsammans. Jag har längtat efter en liten mysknodd i mig sedan så långt bak i tiden jag kan minnas! Din blogg är så otroligt personlig, varm och trevlig. Känns som att jag känner dig, men du har ingen aning om att jag ens läser? Haha. Jag är dessutom intresserad av hårförlängingarna! Beroende på pris 🙂 Var blir det då? I gnesta? Lämnar min mail om du vill svara, eftersom jag själv inte bloggar! 😉 Gillar din blogg jättemycket i alla fall 🙂 Skit i alla dumma jävlar som skriver och fortsätt som du gör!

 6. Cecilia

  Jag har också tittat på Rapunzel förut, men aldrig beställt eftersom, som du skrev kostar så mycket att sätta i dem… De brukar ha ganska bra rea där. Men jag är absolut intresserad, hur mycket vill du ha för det? 🙂

stats