PATRICIA- Mamma till tre små!

Nagelförlängning på Millan!

 


Working progress! såhär kan det se ut när jag bygger med gelé! Gör ju även i acryl, och kan inte bestämma mig för vilket material som passar mig bäst.
Ni med erfarenhet (mer än mig!) vilket material håller bäst, för & nackdelar?

Millies färdiga naglar 🙂 Naturlig fransk, men bara en dekoration.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenna

    Jag har länge gått och fått mina naglar gjorda i gele på salong men efter att ha fått dem gjorda i acryl några gånger har jag insett att det passar mina naglar mycket bättre, håller längre och finare men antar det är olika för alla..för mig blir det dock bara acryl i fortsättningen 🙂

stats