PATRICIA- Mamma till tre små!

Mysiga Söndag.

Godmorgon folket! alla mina läsare har försvunnit från bloggen? huh! va har hänt. Jag vet, jag är kass nu förtiden. Ledsen för de, man kan inte alltid vara på bloggtopp! 😉

Morgonen började för tidigt med tanke på att vi somnade inte förns halvtvå! ”/ lillan somnade verkligen in så skönt. Gud, hatar att se henne ha ont och att man är maktlös? men de är som man trycker på en knapp! helt plötsligt är all smärta och oro från hennes ögon borta! och hon blir Wilja igen.
Jäkla dumma mage! inga mjölkprodukter idag inte, fårse om det kommer att hjälpa. Om det ens är kolik? kommer ju få reda på de ikväll om inte annat. Ser fram emot 19.30.

Idag blir det att åka till storesyster och grilla! ska bli så himla mysigt. Åker så vi är i Järna till ett, sen kommer dom och plockar upp sig. Underbara väder, underbara sällskap! kan inte bli annat än underbart med andra ord.

Få se att få lite färg på skinnet på altan idag också! om de inte blir toook molningt från ingenstans. Då är jagi nte en glad tjej längre!^^, nä!

Hejpåer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anonym

  hej hej vi hade samma problem med vår dotter på så prova vi semper magdroppar som finns på apoteket å efter de har de inte varit några problem lycka till hoppas de går över 🙂

 2. Fia

  Tips!! Mjölkprodukter måste uteslutas i drygt en vecka innan den stora förändringen kommer… Men sen så! Be om en lista på Bvc, alla mjölkprodukter heter nämnligen inte ens nåt med mjölk :-O Står det tex skorpsmulor i innehållsförteckningen så är det mjölk i… Finns massa sånt konstit… Hoppas hon blir gladare snart 🙂

 3. Madde

  Kolik behöver det ju inte va! Kan va bara ont i magen av gaser o så, då ska du passa dig för allt som ger gaser, typ lök, vitlök, bönor osv…..
  hoppas iaf det går över!

stats