PATRICIA- Mamma till tre små!

Mysig dag med dom bästa! <3

  

  

  

  

  

  

  

  

Underbar dag igen, shit! den här helgen har varit efterlängtad, synd att raringen inte kunde vara med bara.
Haft en sånhär -slappamedfamiljen&vänner- helg. = Helt oslagbart!
Åkte till syster kring ett tiden, sen har vi varit där hela eftermiddan! skrattat & lagat mat. Mimmi är grillmästarn och bjuder på kolkorvar! brända som satan. Barnmisshandel för Simon å Alva! sen gosia som lyckas bränna hela kladdkakan. Va inte så kladdig kan vi säga! ;D men shit va gott med hallon å grädde. MUMS!

Tror inte jag lyckats att hålla mig från NÅTT onyttigt sen förlossningen? MINST nått skit har ja tryckt i mig varenda dag. Godis, eller massor med kakor, bullar, eller cocosbollar. Min drog!!

Men jag struntar it faktiskt! vikten rasar ju ner iallafall. Så inte mig emot! skulle ja inte äta så skulle ja ju försvinna. Så känns det nu iallafall! så äter mer än en häst. Ni ser min fina kött tallrik! Så till er som kommenterar om att jag bantar, SLÄNG ER I VÄGGEN!

Fick en kommentar igår om de va SÅ viktigt för mig att gå ner i vikt, och lägga ut bilder på magen efter förlossningen? Japp! för MIG är det viktigt för att må bra i mig själv! mår jag bra, så är jag en bättre flickvän, en bättre mamma och en bättre person. Träning för mig har alltid varit A och O. Förstår inte hur man INTE kan vilja röra på sig? helt ofattbart för mig. Och jag lägger ut bilder på min mage varje vecka för att se skillnad och bli mer motiverad till att träna. Nu efter förlossningen käkar jag som en häst, och då allt onyttigt som finns! går ner i vikt IALLAFALL, vilket jag inte kan göra nånting åt. Samma sak som både min syster och min mamma, alla har gått ner i vikt oavsett, och vägt mindre efter 3 barn än innan! De är OLIKA för alla, allas kroppar fungerar olika.

Så kom inte och säg att jag bantar, för DÅ tar jag illa upp!
Klart blir jag glad att jag blivit smal, och kroppen går tillbaka till de vanliga. Är det konstigt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tova

    USch, strunta i de dumma kommentarerna, folk borde ju fatta att det verkligen är skillnad på att BANTA och bara tänka på att vara hälsosam.

    Och alla är ju olika som du säger, min mamma gick t.ex. inte upp alls när hon var gravid och mådde toppen ändå. Och vågen är ju verkligen bara en siffra, känns som man har viktigare saker att fokusera på nu hihi

  2. Wilbur

    Hej!

    Det är inte bra att banta när man ammar. Tänk på att ditt barn behöver näring och kan få ett underskott om du fortsätter att banta. Vill inte vara negativ – du är säkert en fantastisk mamma – men tänk på det. Du verkar FÖR fokuserad på att banta.

stats