PATRICIA- Mamma till tre små!

Mysdag med barnen och Sissi.

Tack för en helt underbardag mina små liv!

Full rulle har de varit idag, från början till slut! Pappa var en ängel och skjutsa mig till Järna. Va lite tidig, så satte mig på marängen, tog en kaffe och bara koppla av! Barnkalas, en liten nyfödd, aldrig sätt nå gosigare. Ville ta vagnen och springa därifrån, gömma mig i ett hörn och bara snosa på den lilla. Sen en annan going på några månader, och en som precis lärt sig gå!

BARN! finns inge bättre, allt jag ser just nu.
Sen stanna min värld till när jag ser min lilla tjej i SVEA mössa å vantar försöka öppna den stora dörren, utan framgång, så moster går fram och hjälper till! Kastar upp den lilla saken i famnen.
Iallafall, me andra ord. Bäst!
Tog oss till lekparken, som va VÄL uppskattat! Men dock va de fan orkan ute. Blåste nästan omkull. Så satte oss i bilen och åkte till skolan. Hämta upp storesyster Moa! Tog oss till Södertälje, blev lite fika, bibblan, P&P och lite olika mys. Skulle leta efter en mössa, utan resultat.

Kom nyss hem, har slängt ihop en kopp te, lite bacon å äggröra! SEN ’middag’ idag.

Skriver lite mer om en stund!

Och nu har jag varit inne på era bloggar, taaack för att ni skrev vilka ni va.

Har en härlig kväll framför mig me maaassa bloggläsande! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats