PATRICIA- Mamma till tre små!

Mysdag hela dan!

Idag har denna fantastiska och fina unga herre lagat jätte god middag till mig och städat hela köket!
Jag är mer än nöjd att han tagit över alla mina sysslor! 😉
Tusen tack <3

Har inte gjort mkt idag alltså! Kollat lite lägenheter i sin vanliga ordning. Varit på en liten promenad, varit och fikat! nu är jag strandad i soffan och proppmätt! har ätit spenat i vitvinssky, ungsbakad potatis med morötter och kyckling! Hur gott som helst, duktiga du! Ska kolla på topmodel ikväll, sen blir de nog bums i säng tidigt!

Hoppas på att få träffa Mormor en stund imorgon, saknat henne.
Sen längtar jag tills på ONSDAG!
STORHANDLING.NU , fylla städskåp, kylskåp och skafferi. Ska ramla ut mat! så mkt ska ja införskaffa mig ;D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats