PATRICIA- Mamma till tre små!

Mys hemma hos Lindah! :)

Igår var det iallafall en tokmysig dag! och det tackar jag Lindah och tjejerna för. Åkte upp till Södertälje och träffade syster och minda på fikade. Likaså syskonbarnen! så det blev att mysa lite snabbt, iväg till h&m sen och köpa en liten present till den lille omtalade Elias! och ack så söt han kommer bli i sin geopard mysoverall och tossor! Mötte dom sen utanför kringlan, barnvagnsmaffia eller vadå. Förvänta mig Lindah, och sen kom en hel drös! 😉

Inte det jag hade trott, men en glatt chockad Patricia så gick vi in. Fikade, snosade på den minsta bebisen jag någonsin sätt i hela hela mitt liv! den sötaste, goaste. Ja, jag är helt inlove! Jag kan inte tänka mig att våran lilla tjej kommer komma snart.. Att hon faktiskt nu är en bebis och inte bara en liten sak med korta stumpar till ben och armar! hon är liten, men inte så väldigt liten.. ÅHW! jag ville aldrig släppa iväg honom.. Kunde sitta där, kolla, känns, snosa, drömma, önska, och vill inget hellre nu än att våran liten ska komma ut, att tiden ska bara rinna iväg!

Lägga mig i ide i tre månader, glömma alla problem.. För när hon kommer, så kommer det vara det bästa i hela världen, och då struntar jag i allt som är jobbigt! hon kommer att förgylla mina dagar.. varenda en av dom!

Efter ett tag så tog vi oss hem till Lindah, jag och lilla Nellie och hennes mamma tog bussen, dom andra åkte bil till Saltskog. Sen iallafall kom vi fram, myste ner i soffan allihopp! drack en kopp kaffe och bara hade det bra.

Kom hem efter 8 och möttes av en städad lägenhet, en pojkvän i en handduk, disken diskad.. och med orden: allt kommer att lösa sig! och jag trodde verkligen på det! och ja, men nånstans visste jag att de skulle gå åt h-vete.
Somnade inte förens 4 inatt, vred och vände på mig! sova va det sista jag kunde göra. Fan, va så jävla arg! Och imorse vaknar jag av att några IDIOTER dammsuger trapphuset klockan 9 på morgonen, allvarligt? hur dum får man va! ÅH, så sitter här nu, med ett humör att bara duga..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats