PATRICIA- Mamma till tre små!

MVC-Kontroll vecka 42, 41+0.

Gomorgon gott folk! ingen bebis idag heller.
Imorse så ringde klockan 08.00 och de kändes som ögonen satt uppe i hjärnan, så förbaskat trött! har sovit så himla dåligt inatt, vaknat hela tiden, somna inte förns 3. Nä, fy säger jag bara! Fram med frukost, väckte älskling som va lika trött han. In i duschen och kramades en liten stund innan vi gick bort mot mvc.

Så hur gick det?
Ingen hinnesvepning på mig inte! för jag har inte öppnat mig ett dugg. Dock så är den förkortat och är ’mogen’. Men inte öppen, så… hon retade tappen lite bara, så får vi se om de hjälper nått! vill inte få några pinvärkar i onödan bara för ’att’ heller.

Men det vi oroade oss över igår var ju huvudet! Men lillan är fixerad nu igen. Hon försökte trycka upp henne, men de gick inte. Så nu ligger hon där hon ligger! en liten lättnad iallafall.

Har en fråga till er, angående IGÅNGSÄTTNING ni som har fått det.
Jag har tänkt och tänkt, och de enda resultatet jag kommer fram till är: Ska man inte vara utvilad?
Det är ju därför läkarna inte vill sätta igång någon tidigare, pga att förlossningen tar så mkt längre tid pga att dom kan stanna av, komma & gå.

Men hur kan man då låta någon gå över så mkt? de tär på både kroppen, psyket! man sover dåligt, orkar ju knappt med familjen, vännerna eller nått. Känner mig helt slutkörd! Hur ska jag DÅ orka med en igångsättning? Är det inte bättre att lägga in mig bums när jag inte är så jäkla seg? För jag känner de, varje dag som går så minskar humöret och tröttheten blir jobbigare & jobbigare.

Föresten så har jag nu lyssnat på era kommentarer om att stänga av telefonen fram tills det är dags, DONE!
Gjorde det igår, så nu får den ligga där den ligger. JAG ringer när det är dags, orkar inte bli framstressad.
Och ja lovar er, ja finns ALLTID häääär om inte annat 🙂 men den ringer 2000 gånger i minuten, varje gång ja försöker vila, när ja väl har somnat, den ringer 7 på morgonen som 12 på kvällen. NOG nuu! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Klara

  Om jag vore i din sits skulle jag ta sovdosen, definitivt. Jag har kanske sovit sammanlagt fem timmar natten min förlossning började. Jag var helt D-Ö-D i mitten av förlossningen och ville bara vila. Bara en förlossning tar så mycket energi, att då vara trött på det: INGEN bra kombo.
  Du gör självklart som du vill, men hade jag haft chansen hade jag tagit den.
  Kraaam:)

 2. Amanda & Oscar

  Försök att tänk såhär: Bf-datumet är ju bara ett ungefär. Alla kvinnor är olika. En del föder tidigare och en del senare. Om du skulle få 10 barn så kanske du skulle gå två veckor över tiden med allihop för att din kropp bär barnen så länge. Och det skulle vara helt normalt!
  En igångsättning innebär ju alltid en högre risk och det är ju inget de vill göra i onödan.
  Försök att stå ut, vips så är ungen 1 år och du undrade var tiden tog vägen… 🙂 Kram

 3. Emiz

  Hoppas du slipper bli igångsatt..det blev jag.
  Och det var INTE kul.
  Tar dubbelt så lång tid o man får vara på sjukhuset längre, o dom ska spruta in o stoppa in saker som gör svinont! så va glad o hoppas på att du slipper bli igångsatt…inte meningen att skräma dig. men det var inge vidare kan jag säga dig:/!

stats