PATRICIA- Mamma till tre små!

MVC-Kontroll, tid för igångsättning.

SF Mått: 35, så den har inte växt på en vecka.
Hjärtljud: 140
Vikt: 68,5
Järnvärden: 118

Huvudet är INTE fixerat längre?!!!! Ligger ruckbart. Alltså, vad är det för fel på mig?
Min graviditet går tillbaka i tiden! Jesus.
Så, pratade med barnmorskan och sa att jag snart åker in till förlossningen och VÄGRAR att åka hem därifrån om dom inte får igång mig.

Väntar på samtal från läkaren som skulle utreda om dom kan ta in mig snarast. Annars får jag vänta tills den 4/4 då jag blir igångsatt! HERREGUD, de är 10 dagar tills dess. Alltså, 16 dagar övertiden.
Jag orkar inte med detta längre! 🙁

Sitter och kollar på riskförlossningar nu.. Känns ju jäkla pepp att folk får ungar men INTE jag!
Börjar som sagt, bli jäkligt trött.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Vår son var inte helt fixerad när jag var hos BM sista gången innan han föddes. Det kan ju gå jättefort när dom gör det, så du behöver nog inte oroa dig 🙂

 2. Emelie

  Det kommer gå bra och tänk såhär istället att om hon inte kommer innan så kommer ni alla fall ha en bebis om TIO dagar GARANTERAT! Tänk va roligt ;D

  Puss på dig!

 3. Josephine Westling - Gravid

  drygt. tycker så synd om dig gumman. Klart man vill ha sin lilla bebis här nu nu nu.. så tänker jag med. men det är vanligt att man går över tiden med första barnet och blir i gång satt.. fast man vill ju att det ska komma naturligt.

 4. Sofia

  Ta det lugnt, det finns bebisar som inte fixerar sig förrän förlossningen startar eller precis innan. Så länge bebisen ligger med huvudet nedåt så är det inget hinder för att du ska kunna föda normalt. Många förstagångsföderskor går över tiden, det är inget fel på dig. Lillflickan kommer när hon är färdigbakad, var så säker. 🙂 STYRKEKRAM!

 5. Charlotte

  Hej!
  Måste bara säga att jag älskar din blogg,har börjat läsa den dagligen den senaste tiden och blivit lite beroende:)du skriver personligt och med mycket humor,tummen upp helt enkelt!:)
  Håller tummarna för att det sätter igång snart så ni får träffa er lilla tjej..:)
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Charlotte

stats