PATRICIA- Mamma till tre små!

MVC kontroll & stödskena.


Efter dagens besök hos barnmorskan så fick jag allt från gråta till att skratta! Är verkligen ett känslomonster & en riktig bitterfitta nu. Ingenting känns roligt, jag är trött! så inihelvete trött, och jag har fruktansvärt ont i händerna, det värker nu hela dagarna & inte bara på nätterna.

Värdena såg iallafall jätte bra ut!♥ Lillan va lite sur i magen idag, sparkade och buffade såfort gunilla skulle höra efter hjärtljuden & mäta magen! idag ville hon inte alls sammarbeta. Men efter en stund så!
Magen mätte 1 cm mindre än förra veckan! Kan ha o göra med att hon kanske sjunkit en del, eller att den andra barnmorskan & Gunilla mätte olika! De syntes på kurvan iallafall, hack ner, plant hack upp, hack ned igen! Men nu ligger jag iallafall på min normala kurva, en liten dipp bara.

Järnvärdet har ökat tack gode gud! så som jag kämpat på med tabletterna trots ena dagen as hård i magen, till andra då allt rasar ut.. till den tredje, då allt är helt stopp! Men de är du lilla värd.

Jag fick även tala med sjukgymnasten idag efter att barnmorskan bröt ut i OJ, så svullna händer du har!
Och jag tog upp detta med problemen, att jag numera känner av värk under dagtid, och inte bara nattetid. Att domningarna i fingerspetsarna inte försvinner, utan de finns där hela tiden! att jag nu inte kan skära i maten, har ingen kraft i högerhand etc.
Så nu har jag fått stödskena att ha under nattetid då de är som värst! Alvedon under dagtid.. finns ingenting man kan göra åt de! och smärtan varierar från dag till dag.

VILA… VILA… VILA… VILA va rådet! hur i tusan ska jag hinna med det? :/

För övrigt så kunde vi inte kolla tappen idag! för är de en eventuell sippring som är på G så FÅR dom inte kolla! Då måste vi in till förlossningen och be dom kika på hur tappen ser ut, eller om de är fostervatten som läcker. Så inte de blir någon inflamation! Men med största sannolikhet så är det bara ökad mängd av flytningar vilket är väldigt normalt såhär i slutet! så misstänker jag att de är något annat så ska vi åka in 🙂 annars ska jag vänta tills nästa Fredag för att se om de blivit skillnad i mängd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. monia

  åh inte långt kvar alls nu du 🙂 va spännande! Men va låga hjärtljud. Om man ska tro på alla myter om kön så har du definitivt en flicka i magen, och då borde jag ha en pojke eftersom min lillas hjärtljud ligger runt 150 😛 dock sa UL att det troligen är en flicka så det är vi inställd på 🙂 Men man vet ju aldrig, hehe 😛

  Lycka till med lillasyster i magen 😀

 2. Emma

  Skönt att du fått stödskena och tips på hur du ska höra med händerna så det blir så bra det kan iaf!!
  Men det där med vila.. Det är lättare sagt än gjort när man redan har en liten hemma.
  Hoppas att det bara är flytningarna som blivit mer så att det inte är nåt annat. Känns som att du har nog ändå!!

stats