PATRICIA- Mamma till tre små!

Morgonens Novalie <3


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Hej, så fina bilder på henne 🙂 jag har bara lust att fråga dig en sak, kanske låter jätte konstigt! Men jag är 22 år och har en dotter på 3,5 mån, jag har inga vänner i min ålder som har barn och känner egentligen ingen med barn som är äldre heller som jag kan umgås med eller prata barn med, alla mina vänner blir så uttråkade!

    Därför undrar jag om vi skulle kunna ha kontakt, fb eller mejl eller varför kanske inte träffas! Skulle bara vara så kul att ha nån med barn i min ålder som inte tycker man är konstig som bygger upp sitt livs dröm att ha ett barn! Vi har även många saker gemensamt verkar det som, jag älskar att fotografera och pärla och parkhäng är min grej!! 🙂 Hoppas ni får en fin helg

    Jennie

stats