PATRICIA- Mamma till tre små!

Möhippan är avklarad!

Senast överförda10Om man går i vår klass, och ska gifta sig…
Ja, då får man ta och räkna med att vi också tar och ordnar en hemlig möhippa! stackars ida var helt skärrad i går, i veckor har vi gått och tisslat och tasslat bakom Idas rygg i skolan och hon har inte förstått ett endaste dugg. I går, så trodde hon att hon skulle få en väldigt jobbig kund på eftermiddagen! Så vår lärare hade gjort henne nervös under dagen, så Ida var alldeles hispig! sådär som bara hon kan vara ♥ Hon klampar ut i salongen med bestämda steg för att leta efter hennes kund, men nej! så var de ju inte, utan där stod Patricia med ett fett smile över hela ansiktet och satte henne ner i stolen! för en stund, visste jag inte om hon skulle skratta eller gråta, hahahaha! hennes min är verkligen obetalbar, och jag njöt i hela kroppen när hon fattade vad som var på gång!

Jossan och Jessica hade varit och köpt lite champagne, frukt, bröd, småtilltugg till kvällen! egentligen skulle vi ha en mysig picknick efter hennes check-list var klar! men vädret tillät oss inte riktigt, fy så kallt det var i går! Nåväl, Ida förvandlades till Pippi! Sen gick hon med ögonbindel hela Odengatan till Stockholm Poledance, väl framme vid stången så drog vi av henne bindeln och hon fick ännu en större chock! men attans så roligt vi hade, och kul att göra något gemensamt med nästan alla från klassen.

Därefter så blev det lite påhitt, försöka klippa en lugg på stan, hitta en man med hatt och fota, en hund och Ida, en skäggig karl! sen fick hon äran att dricka shoten APHJÄRNA när vi skulle ta och beställa mat! ja, helt enkelt så blev det en riktigt toppen dag efter vår dag på salongen, och jag tror att det uppskattades väldigt mycket!

Därefter så mötte jag upp min fina Atousa! vi tog ett glas vin, och snackade lite strunt.
Men vi båda var trötta, så hem kom jag vid halv tolv! I natt så fick Willy feber, så hon yrade halva natten och vi har knappt sovit något alls. Så i dag är de en riktigt trött dag..

Senast överförda11
10401980_10152468004894120_4019836497485060381_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats