PATRICIA- Mamma till tre små!

Mitt ljus i mörkret!

Morgonens lilla solstråle♥ Idag har det inte funnits några måsten alls, solen sken sen start. Men jag känner mig helt färdig, så har bara varit inne & pulat! Ska ner till förrådet om en sväng, dra upp alla Wiljas kläder i strl 74 eftersom de är de lilla pigan använder nu. Blir bara lugnt! plockat undan & hängt tvätt.
Sen laddar jag lite mentalt för imorgon! ska ut på galej med bästa Mathilda utan barn och dricka några glas vin på Söder! Kan man må bra då? Sen på Lördag blir det bio med min systerdotter! Sen hämta hem min trollunge som jag saknar ihjäl mig efter.

Ikväll har jag en extension & linus drar iväg på träning! Ja, en vanlig vardag. Inget spännande att skriva överhuvudtaget idag!
Ibland är det så skönt att göra just: ingenting.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats