PATRICIA- Mamma till tre små!

Mina tjejor!

Mina små skruttar ♥
Wilja blev så glad över sina nya kläder, så hon klädde av sig naken och satte på sig allt de nya! Ställde sig på bordet och började modella, herregud jänta. Du är tre år , inte 13!
Novalie somnade någon minut efter jag tog de här kortet på henne, nattningen var över på någon minut på båda och dom sov innan klockan slog 19.
Idag så har jag jobbat dag, kändes skit lustigt att gå vägen till jobbet och se dagsljuset! Har haft en jätte fin dag, lite oroligheter men för övrigt en bra dag. Va kul att träffa lite personal på förskolan och så! Nåja, inte många pass kvar denna vecka, sen är jag ledig och jag har en ledig HELG med familjen, jobbar endast söndag natt! känns hur skönt som helst, har jobbat två extra helger denna månad. Så, jag får välkomna en liten dubbel lön nästa månad också! 😀

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. samira

    Hej! Grymt bra blogg!! Tänkte fråga om lite råd tips ang nattningen och sömnen, har en tös på7 mån som vägrar somna själv varken på dagen eller natten man måste vagga henne i famnen och sen lägga henne i sängen sen vaknar hon ett antal gånger o gråtee o då måste man börja om tror dock de är tänderna då dom är på väg upp. Men hur gör ni ? Somnar tjejerna själva? När började du och hur gjorde ni?? Känns hemskt o lägga henne i sängen o säga godnatt när hon gråter så mycket o vill komma upp men kanske bara atå emot?
    Hjälp/råd uppskattas!!!!!
    Kramar

stats