PATRICIA- Mamma till tre små!

Mina bästa tjejer!Båda flickorna hemma, smyckestillvärkning på G, öppna förskolan, dagis, städa, visning, väntar på svar från budgivningen.
Rökfri i 3 dagar!
Känns som jag har massor för mig, ikväll kommer en hel drös med uppdateringar och svar på kommentarer.

Tack ni alla fina människor som lämnat in era kommentarer om inlägget jag skrev häromdagen då jag var allmänt trött och bitter!
Vilken otrolig respons, och då inte endast från 18 åringar..
Tack till er alla, känns faktiskt så mycket bättre♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cornelia

    Underbara små flickor! 🙂 Jag älskar din blogg, den är superfin. Jag har hängt med ett tag nu och du är så himla härlig! Det känns nästan som att jag känner dig. Haha! Du är så duktig, stark och klok. Jag gillar dina bilder och dina fina inlägg. Jag önskar er stort lycka till i köp och säljandet och hoppas att ni kommer hitta något riktigt fint där ni kan trivas ordentligt och leva tillsammans 🙂 Är säker på att ni kommer göra det supermysigt där, precis som ni har gjort där ni bor nu. Jag hoppas att jag kommer få chansen att följa dig framöver. Stort tack för underbar läsning och en stor kram!

  2. Emmi

    Måste bara säga att du har OTROLIGT fina barn! Lika vacker som mamman och pappan! Stå på dig, du är en underbar mamma!<3

stats