PATRICIA- Mamma till tre små!

Min syn!

Morgonens lilla busis!
Sista månaderna har jag haft de jätte jobbigt med min syn, känns som de blivit värre. Jag har ju egentligen haft glasögon sedan jag fyllde 9, men har inte varit en sån flitig användare.
Jag har lixom klarat mig utan har jag känt! Dock nu så har allt blivit jätte ansträngt. Att gå in här, skriva och läsa saker på datorn är rent utsagt skitjobbigt.
Och de sista veckorna så känns de som att de eskalerat. Allt är suddigt om jag verkligen inte anstränger mig, därav min fantastiska huvudvärk som inte lämnar mig.
Dags att gå till optikern och kolla synen igen.. sen beställa ett par glasögon, dock är de ju så snuskigt dyrt så de inte är klokt.
Men jag måste! nu känner jag verkligen det.

Morgonen har varit jätte mysig med Nova! Och imorgon får jag äntligen träffa min storatjej. Som jag saknar henne, tror ingen riktigt förstår. Herregud! Mammas bebis.
Sen i em så kommer svärmor för att bli sommarfin i håret, pass ska ordnas och extensions ska sättas i!

Ikväll blir de rabarberpaj och gomiddag♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Är ju vanligt att man får sämre syn efter graviditeten. Jag började se dåligt när jag var gravid första gången och sedan gick det utför, nu har jag linser och hoppas det inte blir värre efter den här graviditeten. Det samlas tydligen vätska bakom ögonen, osv..

  2. michellevonwalden

    Gå till Smarteyes! Jag köpte mina där alla enkelslipade kostar 995:- med glas och bågar =) Försäkring 295:- Är superdålig på att använda mina hahaha

stats