PATRICIA- Mamma till tre små!

Med vilja, så finns det inga hinder.

Träning resultat 9 veckor squats träning cardio fitness

Med rätt motivation, med rätt inställning och inte se det som ett måste! – ja, då går fanimej allt. Och det blir också bara roligare och roligare!
Att komma in på gymmet, och börja förstå hur man ska träna är rena rama lyckan! Har alltid känt mig så missanpassad, så jag hellre gått därifrån istället för att göra bort mig.
Jag har inte ändrat något i min kost ännu, utan just nu äter jag allt men har ökat på protein! så jag vill ju bygga, och så småningom, vill jag ”deffa” bort för att se hur musklerna börjar arbeta där under, men de är en lång väg kvar tid. Den största delen på min resa, är att jag som sagt accepterat att inte längre vara smal på samma sätt som förut.
Är inte rädd för att jag ökar i vikt, utan blir nu glad! för jag vet att det går åt rätt håll. Har jag något mål med det här, eller vill jag bli en stor muskelknutte? nej, de vill jag inte!
Tränar nu för att jag tycker de är förbannat kul och för att jag hittat något eget, mitt mål är inte att bli stor som ett hus på något vis. Utan en balanserad och vältränad kropp som ska orka bära mig själv, orka vara stark för barnen! Heja mig, jag är faktiskt vansinnigt stolt över mig själv som inte gett upp efter 2 veckor som vanligt.

1660732_10152298932039120_716188534_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Hej jag har bokat op tid i juni och ska också köra på 400cc så undrar om man kan läsa din privata blogg om brösten för att kunna känna sig mer säker 🙂

stats