PATRICIA- Mamma till tre små!

Massa godis och babbel.

Senast överförda128

Chill Söndag, som idag blir vår lilla mini Lördag! Godis, julmust och chips.
I morgon är den sista lediga veckan för mig på länge, om bara 8 dagar så blir jag studerande på heltid! känns helt vansinnigt faktiskt. Och de kommer förmodligen inte kännas på riktigt förens jag sitter i skolan! och allt har startat. Är så förväntansfull, och är beredd på en otroligt jobbig tid. Det är inte så att jag kan läsa upp det jag missat i skolan hemma!

Kommer ju att läsa till frisör på Style Education i Stockholm, och missar jag en dag i skolan så har jag missat en hel dag med endast hantverk! de är inte så att jag kan sitta och läsa hur man ska göra i en bok sedan. Så detta år kommer bli kämpigt på alla sätt och vis, kommer ge mig lite tid med barnen. Då jag åker kl 07, och är hemma igen till tidigast 18.30 måndag-fredag. Men det är tre terminer, i Mars 2015 så har jag en utbildning om allt går som det ska. Och då kommer det vara värt, för min skull och för vår framtid. Det här kommer bli bra, det vet jag.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats