PATRICIA- Mamma till tre små!

Målet tillbaka till mig själv.


Några har frågat om hur magen ser ut efter förlossningen! Hm, här har ni degen.
Den ser lite smått läskig ut måste jag säga!
Utan att tvekan så känns det att jag lagt på mig 20 kg denna resa! På förlossningen så kom vågen upp i 73 kg och ångesten flög upp i halsen må jag säga.

Här kommer jag nu visa bilder varje Fredag, om hur magen har återställt sig efter 2:a graviditeten.
Nu kommer även snart viktresan nedåt börja, målet om att bli fin i kroppen igen!
Träning, kost & hälsa med andra ord.

EFTER… Vi har fikat klart alla fikor med alla nära & kära, nu skiter jag i vilket♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikaela

  Degen känns så obehaglig men är ju rätt rolig samtidigt 😀 Tur den försvinner snabbt! Minns hur magen bara flobbade fram och tillbaka när man böjer sig fram, osv.. Huga 🙂

 2. Ida

  Tycker det ser bra ut ändå.. det är ju så kort tid efter. Du blir/ÄR nog en riktigt "MILF". Haha. ;D Men jag vet hur det känns, andra säger "men du är ju jätte fin, du behöver inte gå ner något i vikt". JO JAG tycker det. Man ska göra som man själv vill, huvudsaken är ju att man är bekväm i sig själv. 🙂

 3. Alexsandra

  Wow, de va inte mkt kvar av den kanonkulan du hade minsann! Fast jag minns att det var likadant för mej första och andra kiddot, efter denna grav vill jag inte veta hur kaggen kommer se ut haha!! Kram

 4. Karolina, gravid i v. 40 ♥

  Herregud vad liten du redan är! Kvinnokroppen är verkligen fantastiskt. Ska bli superkul att följa din mage – haha vad konstigt det lät. Tror jag måste härma dig efter att Bananis tittat ut – tror det är superbra att se från vecka till vecka, man lär ju bli PEPPAD! 😀
  KRAMAR! ♥

 5. Sara

  Du ska se att magen kommer bli platt igen 🙂
  Hoppas du inte rasar alltför mycket i vikt bara.
  Ska bli spännande att följa detta nu med din återhämtning efter graviditeten 🙂
  Jag har ju som sagt hela min graviditet framför mig och om jag ska vara ärlig är jag smått panikslagen på hur kroppen kommer bli efter barn nr 2.
  Har alltid haft en putmage och hängmage skrämmer mig nog mest… Men jag försöker njuta också 🙂

  Kramar

 6. Malou

  Tycker ändå den ser otroligt liten ut jämfört med när du var höggravid! Du blir säkert smal som en sticka igen 🙂 Kan tänka mig att 73kg inte är kul att se! Men vad väger du nu? Antar att 73kg är precis innan du födde lilla nova? Eller? 🙂 Du ser liksom inte ut som 73kg på bilden 😀 KRAM

 7. Emmelie

  Hehe tänk om man ändå vore sån efter andra graviditeten:P HAr fortfarande tio kvar av de 25 jag gick upp . men nu är han tre månader och jag börjar tänka på det.. Stressa inte 😛

 8. Hannah

  Verkligen JÄTTEGRATTIS till sessan!
  Min fråga: Hur uttalar ni Novalié? Eftersom ni har en "tjong" över e är det ju en bokstav som ska uttalas och märkas som ett hårt E… Eller? Bara nyfiken!
  Kramar

 9. Emma

  Haha, en mage tiden efter en förlossning är nog det mjukaste och degigaste man kan känna på tror jag… :S
  Njut av allt fika ett tag du innan du börjar. Jag har väntat två månader men nu så ska jag köra igång med min viktnedgång också 🙂

stats