PATRICIA- Mamma till tre små!

Mål, vad jag vill åstadkomma med kroppen.

Ja, jag fick frågan om att skriva ett litet motivations inlägg om hur man tar sig ut och väl ”börjar”.
Det är jätte svårt att komma till skott, men jag kände mig väldigt plumsig! ställde mig på vågen, självklart så var det ett stort fett + på vågen. 5 kilo på bara någon månad! de kändes vill jag lova. Så jag snörade på mig skorna och tog mig ut! nu har jag tränat ca 4-5 gånger i veckan andra veckan i rad. Och jag som sagt cyklar nu då knät inte riktigt vill så mycket som jag vill, ska försöka mig på PWs, men knät ömmar så fort de böjs och trappor är inte roliga alls att gå i.
Jag tog nog ut mig för hårt och sprang för hårt till en början då inte knäna var vana, samt att musklerna kring knäna var svaga.

Nu när jag har kommit igång så ska jag köra en snabb ”deff” för att bli av med onödig extra vikt! Jag är ingen som kan hålla i en strikt diet, men behöver en liten push samt att fortsätta träna som vanligt för jag ska se resultat och börja bli nöjd.
Jag ska nog också försöka inse att jag aldrig kommer få den kropp som en kvinna har som aldrig fött barn! Jag har faktiskt två, och jag borde vara oerhört nöjd.
Men när man väl är där, vill man ändå sträva efter de där lilla extra. Bort med de lösa, in med låren och upp med rumpan! Precis det jag önskar.

Men vill man något, så ska det inte vara svårt! Träna när barnen sover, för mig är de rätt enkelt då dom somnar vid 19 så hela kvällen har jag. Eller om Pappan är hemma, ut 40 minuter på dagen! om inte, ut och promenera / jogga medan barnet sover vid lunch! de funkar de med, allt går. Bara man vill! SÅ UT med dig 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mimmie

    Skönt med en annan morsa som är ute å springer! Ett tips som jag fick när jag började springa och gymma är att för att gå NER i vikt så hjälper bara träningen till 20 procent och resten gör kosten. Jag orkar inte heller med dieter och äter som en jäkla häst, men jag har lärt mig att bara jag tränar minst 3 dagar i veckan så mår jag bättre och automatiskt så känns det bättre i kroppen. Jag är i samma size som du och är grymt nöjd men skulle vilja bli lite starkare och helt enkelt få rutin och må bra. Hör av dig om du vill ha springsällskap 😀 vi är några unga mammor från sthlm som ska köra tjejmilen i september 🙂

stats