PATRICIA- Mamma till tre små!

Magen vecka 38.<3

Åh ja, vad ska jag säga! Det närmar sig med stormsteg allt från 1 dag till 5 veckor kan det vara kvar.
Och man vet aldrig när den lilla behagar sig för att komma! De ska allt bli spännande att se.
Just nu känns det som magen ska spricka, att det verkligen inte finns någon plats kvar! Nu är de FULLT. Får plats med några tuggor mat, sen är de slut! Känns lite som att hela jag är en enda stor bebis. Jag på mina korta centimeter är ju faktiskt bara en enda STOR mage!

Lite krämpor som kommit som är väldigt jobbiga är dessa kramper i händer, armar & ben.
Att allting låser sig! Att öppna vällingflaskan är ett projekt i sig, hela händerna är verkligen spända. Känslan att ha lite smått sendrag dygnet runt, så kan jag beskriva känslan! Värst på nätter & mornar.
Sen har jag svullnat, både händer & fötter. Lite överallt kan jag tro!

Summa sumarum.
Graviditeten med Wilja så var jag o e r h ö r t bortskämd. De mesta denna resa har varit tyngre..
Dock har de gått snabbare, men nu är verkligen både kropp & själ för detta slut för ett tag! 😀 ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda 19, mamma till Jolene 2år

  Då är du och jag lika långa, eller ska jag säga korta (?) 🙂
  När Jolene föddes i v38 hade jag ett SF-mått på 38 och ut kom en stor tjej (liten mamman, kom 2v tidig) som vägde nästan 4kg och var 52cm lång. Så kanske får du en INTE så liten tjej? 😉

 2. Anonym

  Jo förstår men för å va 154 så tycker jag ändå inte att du har så stor mage. och tycker den ser superliten ut på bilderna du tagit…och jag såg dig i slutet av gravititetn med wilja (irl), och då hade du ännu större mage än nu. och då tyckte jag inte du såg spec stor ut heller:=)

 3. ENDENISE

  Jag hade SF mått 34 i v38+0 och jag såg ju bra mkt större ut. Jag förstår lite hur den anonyma menar då jag inte tycker att du ser så stor ut på BILD. Men jag vet att du hade vart meeega stor om jag träffade dig nu. Men sen så har du en "boll" mage, sitter lite högre upp än vad min gjorde så det kan ju förblinda liksom. NÅVÄL. Nu är det tungt men kämpa på vännen. SNART ÄR LILLASYSTER HÄÄÄÄÄR ♥ Du är så vacker trots alla krämpor! kram

 4. Anonym

  OK. du kanske känner dig som en enda stor mage som du säger? MEN..du har inte ett dugg stor mage? är du halvblind?! och du ser inte ut som i närheten av en stor mage. du har en pyttemage. så kom inte å säg att du har sååå stor mage hela tiden:P

 5. Emma

  Lider med dig!
  Hade lika med mina två. Med Viktor tyckte jag allt gick "lätt" men med Oskar så var det motsatsen. Det är tur att man får lön för mödan och att man glömmer fort 🙂

 6. Sara

  Fina du 🙂
  Snart är hon hos er <3
  Alla gravidkilon lär nog bara rinna av dig,hoppas bara att det inte blir som sist.
  Att du gick ner FÖR mycket.

  Kramar

stats