PATRICIA- Mamma till tre små!

Lyckan att få ha dig hos oss!


Man glömmer så lätt bort.. man försöker att inte tänka! Men ibland griper det tag i dig med sådan kraft så man inte vet hur man ska göra!
Ikväll när hela familjen somnat in, så började jag kolla igenom bilderna från första tiden när Novalie föddes! jag har inte gjort det.. vet ni varför? Det påminner mig alltid om hur nära vi var att förlora henne, flera gånger! Och det skär i hela mig, och känslan man kan få när knäna viker sig undan, men de känns så i precis varje del i hela kroppen. Den domnar, den är borta och man vågar inte tänka!
Älskade, starka, fina underbara lilla tjej! Snart är du sex månader och du är så duktig, så snäll så jag finner inga ord. Du är verkligen en mirakelbebis hela du..
Jag trodde.. Jag ställde mig in på när de var som värst, långt där inne.. så förberedde jag mig på att aldrig få se dig växa upp, jag var så rädd så jag vågade inte känna.

Nu i efterhand mår jag bara illa, HUR kunde jag tänka så? SJÄLVKLART så skulle du bli bättre, de visste jag ju!♥
När jag säger att jag älskar dig, då gör jag det! från djupet av mitt hjärta, du är.. du kommer alltid att vara min fina starka tjej!

Mamma älskar dig Novalie♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Att läsa igenom din historia från när Novalie var sjuk fick mig att sitta och storgråta. Att vara så ärlig och öppen med det ni gått igenom är stort och modigt utav dig. men också något som jag som hoppas på att bli mamma innom en snar farmitd kan få lärdom utav. En sak måste jag bara önska utav dig.
  När dina barn blir äldre, så separera dom INTE när ena barnet är svårt sjult om det skulle hända igen. Jag själv fick gå igenom tt år utan någon utav mina föräldrar riktigt närvarande när min syster hade cancer, och det gjorde att ja inte hade någon som helst tillit till dom under flera år. Jag förstår att man känner att du måste ge allt till barnet som är sjukt, men jag vill inte för din skull att det ska skada relationen till det andra barnet. Jag ville inte anförtro mig till mina föräldrar för jag kände mig sviken.
  Men självklart i den åldern när Wilja var så liten så hade hon mått sämre utav att vara med.
  Tänk bara på det, och fortsätt vara så stark och härlig som du känns just nu!

  Mvh Elin
  http://cancernsansikte.blogg.se/

 2. Sofia

  Usch! Blir helt tårögd av o läsa o får ont i hjärtat och svårt att andas! Vet precis hur du känner och tänker likadant när jag tänker tillbaka på när våran lilla Meja fått läggas in två gånger!
  Det är sjukt jobbigt men samtidigt gör det en starkare! Jag känner mig mycket säkrare över hur jag ska reagera om något händer våran lilla plutt och det är väldigt skönt att ha i bakhuvudet!

  Vi har två starka bebisar som kommer växa upp o bli allt vad man kan önska!
  Många kramar till er!

stats