PATRICIA- Mamma till tre små!

– Lördagens bravader!

Igår nalkades det sminkpartay hemma hos Siss! <3 (som ni kanske ni vet) och som jag förmodligen redan har nämt ett X-antal gånger. Tog tåget mot Södertälje och Wilja hann att somna innan vi kom till Bro! YES. Hatar nämligen att åka tåg med henne nuförtiden. Hon är h e m s k. Sitter inte still, skriker om jag håller i henne. Vill gå själv, får INTE hålla henne i handen. Ja – ni förstår.

Kom fram till Östertälje efter 1½ timma, och hjärtat slog upp sina blå då! Storesyster kom och hämtade upp oss. Iväg till coopforum och inhandlade allt till kvällen! Våra bär-drinkar (alkoholfria) såklart. Ja, och allt smått och gott! Hem och gjorde allt iordning, tog fram produkterna etc. Sen kom Minda, Michelle, Mimmi&Liam, Regina etc! Hade de HUR mysigt som helst, och de va så kul att träffa Mimmi som kom med en bukett rosor åt mig <3 MEN… Som jag glömde att lägga i vatten förns ja skulle bortsta gaddarna! 🙁 men dom  höll sig! TACK.

Efter att alla hade gått så va Mimmi & Gudsonen kvar, satte oss på altanen och prata skit! Luften gick ur mig och jag blev så helvetiskt trött! FY. Sa inte ett ord utan stirra bara i bordet…. Klockan va inte ens elva!
Va en ren fröjd att få krypa ner vid Wilja under duntäcket i tältet. <3 Fy så mysigt de va! Inte alls kallt.
Bara så förbaskat mysigt!

Nu blir de Mamma & Dotter mys medans Linus ska på match.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats