PATRICIA- Mamma till tre små!

Liten blir väldigt stor!


Vart tog tiden vägen? 
Den här rara lilla loppan har blivit så förbaskat stor! Man kan nu ”prata” med henne och hon förstår precis allt! hon har sitt utryck, och mer och mer ord börjar ploppa upp.
Hon är inne i en ”härma” period just nu! här står hon och härmar hur Pappa står, sen visar hon honom hur han istället ska luta sig mot bordet på samma sätt som hon gör.
Hon har även visat sin vilja, och därmedbasta! Hon lägger sig ner på golvet och gallskriker, eller sätter sig på rumpan och vägrar flytta på sig om det inte passar. Wilja är nog hennes idol, fast dom bråkar jämt och ständigt. Jag menar det verkligen, syskonkärlek i all sin renaste form! Dom har nog en timma tillsammans per dygn då dom inte tjaffsar, jämt jämt jämt. Och lilla Wilja blir totalt överkörd utav sin lillasyster! hon måste verkligen tuffa på sig gällande Novalie. Den där lilla loppan är en liten, men kaxig liten tjej 🙂 På dagis är hon ju yngst, men hon beter sig som störst. Förskolepersonalen sa det att dom försökte köra med henne, men de gick inte. Hon visade på en gång vart skåpet skulle stå, vet inte om det är bra eller dåligt. Men som sagt, hon har ju äldre syskon och då kanske de blir så att man tar för sig 10 gånger mer. Wilja var verkligen inte i närheten utav den här lilla primadonnan! ♥ Men alla barn är olika – precis så som det ska vara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats