PATRICIA- Mamma till tre små!

Lite monster cupcakes & stress!

Vi hade en så sjukt bra inplanerad babyshower för Millan & lilla William! Han föddes ju 6 veckor för tidigt, så planen gick ju i stöpet då han föddes den veckan vi planerade in vår shower!
Så idag huxflux fick vi för oss att baka lite snabbt och ta med oss fika upp till henne, 45 min hade jag på mig att göra dessa! hade inte handlat hem ingredienser, min sprits hittade jag inte, allt var bara dömt för att misslyckat! men vi kom med fika & presenter, och hon blev så glad för tanken i allafall ♥
Hade ju köpt vimplar, massa sockerpasta & en liten baby att lägga på tårtan, men nåväl! Lite moster cupcakes utan mun (bragokex) och spritsade med en sked! haha, kom på i efterhand att jag kunde tagit en påse.. men jag tänkte inte så långt, vill poängtera att under dessa 45 min hann jag klä på mig, FÖNA håret, och sminka mig! när farmor och farfar stod utanför med bilen hade jag hjärtat uppe i halsgropen, men det gick.

Har kollat på Pappas sista match för denna säsong som avslutades med en vinst, 3:a i serien fick duga gott och väl 🙂 vi har fikat hos millan och lilla mira, ätit en god purjolök/potatis-soppa! vi har gjort kväll här hemma och städat, nu är de bara att njuta utav de sista utav helgen och vänta tills Wilja kommer hem i morgon och vardagen är i gång!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats