PATRICIA- Mamma till tre små!

Lite foton!


 

 

 

Vi har kommit en bit, men ändå inte allt för långt! vi har ju inte bott här alldeles för länge, lite över en månad så vi ska inte gnälla! men vi vill ordna det där lilla extra, men vi har ingen aning om vart vi ska hitta det.
Igår åkte vi till Ikea en stund för att se om de fanns något vi behövde, men kom därifrån med lite tyg till mig! Thats it, en förvaringskorg till toan! Inte mer än så.. Men de kommer väl, inom sin tid! 🙂
Idag blir de en lugn Lördag för mig hemma med Novalie! Linus ska iväg så jag och lilltjejen blir själva här hemma. Ska jobba lite nu på fm, lilla J kommer hem till oss istället för jag åker dit! ska bli hur mysigt som helst. Bra start på slutet utav min semester! Nästa vecka blir de bara jobb, men veckan därefter är jag ledig i 8 dagar och då blir de att hitta på något med båda tjejerna när jag är ledig och Linus har sin sista veckas semester! ♥ Den här sommaren gick fort hörrni.. snart är de Augusti, då fyller jag 23. Känner mig fortfarande som 18, de var då Wilja föddes! Och jag känner mig fortfarande lite fast i den åldern.

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stina

  Hej! Måste bara fråga om ni köpt köksbordet och stolarna från trademax? Å isf är det bra kvallité? Dom har ju ruskigt fina möbler till bra pris!

 2. Frida

  Superfint! Gillar verkligen eran soffa! 😀

  Förlåt, men jag måste bara fråga en sak .. Var inte du 20 när Wilja föddes, med tanke på att hon är född 2010 (väl?) och du 1990? 🙂

 3. Zanna, mamma till 1 åring

  Vart har ni köpt den SUPER fina klädställnigen till ert sovrum? Vill ha!!

  🙂

 4. Hana

  Ditt mörka skrivbord är så jävla snygg!! Och gör det där lilla extra när det finns ngt som bryter mot allt det vita. Skit snyggt! Så måste jag få fråga vart du köpt det från?

stats