PATRICIA- Mamma till tre små!

Lite fika med mig själv.

I går så var jag inte i mood för att fika tillsammans med övriga familjemedlemmar! Men Wilja kom och satte sig i soffan hos mig och sa ”Mamma, när jag blir lika stor som du, så ska jag tjäna pengar så jag kan köpa dig din godaste tårta”.  Hur himla go får man bli! Min fina stora tjej. Vi har haft en riktigt bra period tillsammans ett tag, och jag njuter varje dag att slippa bråka.
Vi har ju haft det rätt hetsigt här hemma ett tag, men nu är det som bortblåst! Bara att samla krafter tills nästa virvelvind kommer och vänder opp och ned på tillvaron.
Wilja imponerade mig som mest på sitt kalas, förstod hur stor hon faktiskt har blivit. Och hur mycket känslor det finns i den lilla ungen, omtanken till sin syster. Nej, de är så man blir alldeles rörd.

Så i dag så tog jag mig en liten fika, ett sparat litet hjärta till mig och en kopp kaffe! Har städat igenom allt här hemma, ska slänga mig in i en välbehövlig dusch alldeles strax och göra mig mänsklig.
Längtar tills varmare dagar, ni ser byxdressen här nedanför! Var tvungen att ta fram och kika på den, hittade den på rean i vintras på Cubus! Har en känsla av att jag kommer bo i dessa plagg, lite bylsiga för att dölja mama-tummy magen i sommar. Alldeles perfekt kommer den att bli ♥

11074632_10153188552254120_1064923134_n (kopia)
11086053_10153188556084120_267840061_n (kopia)
DSC02777 (kopia)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats