PATRICIA- Mamma till tre små!

”Lite bullFITTA på det!”

Denna morgon började med att jag skickade ett sms till en fin vän till mig.
”Ska vi ses på lite mys frukost och sen lite bullfitta till det?!”
Åh Patricia, grattis! Va mysigt att läsa de smset kl 07 på morgonen, får mig själv att bli lite kräkfärdig! 😉 självklart skulle jag skriva bullFIKA. Så de kan bli när iphonen bestämmer 🙂

Nu på morgonen så är vi färdiga här hemma för lite fika! se så fint håret blev?! eller? är iallafall jätte nöjd. Och den där chokladbruna är jätte fin, lite mörk kanske… men jag vänjer mig nog!
Tycker jag försvinner lite i det. Kanske dags att besöka solarieöarna? dock är de både dyrt och farligt.. nu när jag insett att jag fått mina första RYNKOR så är jag fan livrädd för att sola! ih… 23 år, nä inte okej! inte någonstans. Jahapp, annars då?

Idag så har vi inte mycket planerat. En ursättning/insättning på en följare här på bloggen! ska bli spännande, annars så är de gymmet. En vanlig Tisdag! Lite storhandling på det kanske…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erik

  Om kvinnor bara hade den minsta minsta pytteinblick i hur underbart FINT och rent ut sagt VACKERT det kan vara med just ”bull*****”.

  Just saying.

 2. Sara E

  Om man inte vill sluta med solarium för att det är farligt så kan man ju tänka på rynkorna som sagt. Helt sjukt hur mkt snabbare huden åldras av att sola. Brun utan sol är nog ett bättre alternativ om man inte vill bli rynkig allt för tidigt 😛 Annars tycker jag att det är snyggt att vara lite blekare till mörkt hår. Jag tycker det ser som lite fejk ut om man är jättebrun på vintern haha. Men det är bara min personliga åsikt.

  1. mammasangel

   ja, du har verkligen helt rätt! blä, men jag som är solfantast.. herregud, njuter bara av att jag hör ordet: SOL! men de är inte värt de, så mycket det kan drabba. Inte bara rynkor, hud cancer .. vilken mardröm! Brun, men till vilket pris då? Kram!

  1. mammasangel

   Självklart ska jag lägga upp mer bilder på håret! Men mitt objektiv är TRASIGT 🙁 så kan bara lägga in med webcam eller insta.
   Suger stenhårt..

stats