PATRICIA- Mamma till tre små!

Lillebrors garderob uppdateras.Kommer ha världens stiligaste lilla prins när sommar kvällarna kommer ♥ I går så fick jag en kasse med kläder i strl 62-68, det är så tacksamt. Med tjejerna hade vi aldrig någon att ärva i från, så fick ju köpa varenda pinal nytt! den här gången känner jag mig bortskämd då vi fått så mycket fina baskläder. Man blir så tacksam! vi gav ju bort tjejernas alla kläder, allt från skor, overaller, kläder. Och nu förstår jag hur tacksamt det är att få ta emot kläder! Så nu har vi fått en uppdatering i killens garderob i 62-68, så nu behöver vi köpa lite baskläder och bara de där ”extra” man tycker lite mer om. Nu har vi köpt upp allt som behövs i strl 50-56, de kommer nog gå åt fort hos lilleman har jag på känn.

Just nu ligger kläderna fortfarande i kassar! måste skaffa mer hyllplan inne i hans rum så jag får upp kläderna, och så småningom börja tvätta upp allt lite smått. Men det är de ingen stress med! Börjar inse att vi har mycket ordnat, men har jäkligt mycket mer att skaffa. Vagnen beställdes ju för 10 veckor sedan, hoppas den hinner komma innan 5 veckor i allafall, så man har den hemma ett litet tag innan han kommer! Babyskydd måste vi köpa, har inte bestämt oss för vilket ännu. Spjälsängsskydd, filtar, nappar, salvor, blöjor, skötväska.. massa saknas, den listan kan göras lång! phu, en sak i taget. 10 veckor är en lång tid kvar ändå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Hej, har en liten fråga bara. Mitt hår är väääldigt slitet, lite orange brun färg just nu då jag skulle slinga det efter avfärgningx2 och då blev det JÄTTE varmt så jag tvättade ur det direkt, kan börja koka har jag läst?… Läskigt. Iallafall fick jag tips om att ha inpackning i håret och föna samtidigt? 🙂 Det känns ju lite läskigt med värme efter detta men vet du om det är skonsamt, bra?

stats