PATRICIA- Mamma till tre små!

Lilla Elias Tommy Ray <3
Åh, efter en helt fullspäckad dag så är jag numera totalt död i varenda lem som jag har i kroppen!
Morgonen började smått i panik, vädret sög och vi skulle åka hela vägen ner till Gnesta på dop för mimmis och emils lilla Elias ♥ Stressad var jag eftersom jag verkligen inte ville bli sen, men ändå! paniken spred sig när vi kom till Huddinge! Skulle hämta upp Madde & Elliot så dom slapp åka pendeln hela vägen, när Madde hoppade in i bilen så fråga hon: Varför stressar du så jävligt?! Brister ju ut att vi är ap-sena, ja jo.. kolla inbjudan en gång till Patricia! vi var över timman tidigare 🙂 Så vägen ner blev rätt lugn, Novalie tröttnade sista halvtimman men de gick bra ändå! Fick krama om både Mimmi, elias och Liam så resan var värd!
Så synd bara att ett dop går så snabbt, lite cermoni, fika och paketöppning sen börjar alla åka hem! När man bor så långt från varandra så vill man ju ha tid.
Efter en jätte mysig stund så började vi åka hem igen! Hem till svärföräldrarna där dom bjöd på middag, Linus släppte sen av mig vid centrum! Handlade och hoppade in 20 minuter i solariet, döds skönt. Nu sitter jag här, insmord, duschad och ordnad 🙂  Imorgon är de en spännande dag på resande fot! Åh, jävlar.
Undra om jag ens kommer somna ikväll…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats