PATRICIA- Mamma till tre små!

Less! därför dålig uppdatering..

¨

Det matchande paret i rosa! <3

Som sagt, har tappat allt sug för att gå in på denna blogg just nu känner jag. Som alla säger, att jag inte ska lägga ner energi på att ens bry mig om alla dessa kommentarer, för antingen är det avundsjuka eller att folk inte kan läsa en text! tänker inte förklara mig gång på gång att jag inte bantar när jag ammar.
Därför jag bryr mig så pass mkt är för att jag vet väl bättre själv än att inte göra de, för det kan vara skadligt för Wilja? skulle aldrig någonsin banta just nu! att välja ett hälsosammare altenativ är en annan sak, men inte ens det gör jag just nu? för med bantningen kommer mitt sötsug! och jag är inte den som drar mig för en påse chips eller bakelser. PUNKT, sista inlägget om detta nu!

Igår så tog jag, mimmi och Wilja oss in till Södertälje för att möta upp Lindah på lite häng på stan och lite lunch! satte oss på Sandys där Sini också gjorde oss sällskap. Hur mysigt som helst! Sen blev det att hitta en födelsedagspresent åt Steffi också! ;D haha, en gris… spar till fettsugningen! som OM hon skulle behöva det! sen fick hon tavelramar och lite smått och gott. Blev nog bra tillslut!

Tillbaka till Gnesta mötte vi upp Pappa Simon, käkade lite thaimat. Sen iväg till Steffis mormor på födelsedagstårta! MUUUUUMS 🙂 va så mysigt å se rutan med lillan i famnen. Tror nog hon blev lite glad. Började känna mig hängig, ont i kroppen.. Så vi gick hemmåt, hyrde UPP påvägen. Somnade en stund i soffan, sen gick jag ner till grannen en sväng medans lillan sov!

Där satt Mimmi och Madde och smaskade godis och Ben&Jerrys! Va kvar i 30 min, gick upp och kollade tempen. FEBER! 38,4. Så en dusch senare så låg ja nerbäddad i sängen och sov från 22.00 till 8 imorse. Lillan vakna två gånger och åt, sen sov hon lika gott hon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Plutten

  Jag vet hur det känns med alla dessa jävla kränkande kommentarer:( Det är inte skoj…men försök att inte ta åt dej. De vill bara vara som du! Egentligen…
  Men visst, man har lust att leta efter dom, sen jaga dom, sen söka upp dom o sen slå ihjäl dom!

 2. Belinda

  Nej snälla, fortsätt skriva i din fina blogg 🙂
  Försök inte tänka på dom negativa kommentarerna utan skriv för oss som verkligen vill att du fortsätter…

 3. Nickan

  Jag ÄLSKAR dina inlägg och de gör mig glad av att kika in här!
  Förstår att du tar åt dig av kommentarerna, även fast man inte vill så kan man ju inte bara se förbi dem, men DU vet att du inte bantar och det är de som räknas. Inte vad alla andra TROR! Dom är bara så avundsjuka för att du har fått tillbaka din fina kropp.
  Hoppas du får tillbaka suget för det är så kul att följa er:)
  KRAMAR

stats