PATRICIA- Mamma till tre små!

Ledning & bokad stuga 

Idag har de varit en såndär bra dag precis hela dagen. Den startade med att jag fick en härlig sovmorgon till 09! Så himla skönt, solen sken & trodde att det skulle bli en riktigt fin dag! Tji fick jag. 

Åkte ner till centrum med barnen, kollade i lite affärer! Sen tog vi oss till matchen, seriepremiären för Linus idag! Barnen lekte på vägen, turades om att cykla! En såndär dag helt utan bråk. Inga slagsmål, dom bara har varit snälla & goa rakt igenom. 

Håbo gjorde det igen, så nu leder dom med hela 11 poäng denna serie. Tänk om dom kommer upp i tvåan nu, ännu mer träningar och matcher haha! Kan inte låta bli att vara stolt över Linus, trots att jag ofta vill slita av mig håret för den här förbannade fotbollen. Så trött på att varje helg är de långa matcher, borta matcher i Norrland dessutom. Men när man ser hans lycka i det, så blir det värt det. 

Nästa helg så åker vi hela familjen & kollar på match i (ytterhogdal) stavning på det? Har jag någon läsare därifrån? 🙂 jag och svärmor åker en dag innan svärfar & Linus! Vi tar husbilen och sover en natt där, sen sover jag & Linus i stuga fre-sön! Perfekt avslut på en fin semester trots oturen med vädret. Ska bli kul att åka uppåt, har bokat stuga i Sveg! Novalie är så upprymd över att få åka ”bobilen” och få sova i den också. 

  

    
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Ideborg

    Jag är en trogen läsare och bor i Sveg. Kul att läsa att ni skulle åka upp till härliga Härjedalen☺ hoppas ni får bra väder! Ett tips är att besöka café cineast, med olika filmrum på övervåningen. MVH/Lina

  2. Emelie

    Du stavade rätt på Ytterhogdal, haha! Välkommen till ett regnigt Norrland! Jag bor inte i Ytterhogdal (tack och lov) men inte speciellt långt därifrån, ca 10 mil. Hoppas ni får det trevligt 😀

stats