PATRICIA- Mamma till tre små!

Lättar på hjärtat.

Några ord..♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna - with a smile on her face

  Jag brukar inte kommentera i bloggar men trots att jag inte känner dig kunde jag inte låta bli att bli berörd av att läsa din blogg och se din video. Människor som skriver elaka kommentarer och gottar sig i andras sorg är inte friska =\ du verkar otroligt stark och agerade på helt rätt sätt. Dina tjejer har tur som har en så fin mamma, en så fin pappa och bonuspappa, en så fin familj. Önskar dig bara lycka till med allt!

 2. Tessah - Norrlandsmorsan

  Vackra du, jag jag inte vart in här på ett tag och börjar gråta när jag ser vad ni får gå igenom. Inte en sån start man vill ha när man just fått sitt barn.
  Gud vilken hemsk känsla ni ska haft och hur dåligt ni ska ha mått , men skönt för er nu att veta vad som vart fel.
  Ni är starka!!! Du ska se att allt kommer bli jätte bra.

  krama om

 3. Erika

  Som jag skrivit tidigare så vet jag precis vad ni går igenom då vi varit med om rs viruset. Varför kollade dom inte rs direkt på sjukhuset?? Hoppas hon blir bra fort nu!

 4. Em - Mamma till Malva, Charlie & Malte.

  Men vännen! Åh, jag sitter här & gråter som en annan fontän. Vet du, du är så fin & så bra & dina döttrar kan verkligen skatta sig lyckliga över att ha en mamma som bryr sig & älskar dem så innerligt som du gör. Förstår att ni måste ha haft det skitjobbigt under de här veckorna, ni fick ju en riktigt tuff & orättvis start med Nova – men nu hoppas jag att det ljusnar & att ni slipper den här skiten mera! En massa kärlek & kramar till er allihopa från oss!

 5. Maja

  Du är så stark. Jag kan inte ens föreställa mig hur det är.. Blev tårögd när jag såg videon. Hoppas hon blir frisk nu och att ni får komma hem till storasyster och pappan! Kram

 6. Jeanette

  Har inte ett öga tort & gåshuden är på max, är helt berörd, du är stark Patricia de kommer bli bra.

  Tänker på er, massvis med kramar <3

 7. Linnéa & lilla Lo

  Fina fina du! uscha vad ont det gör i mig. Du och din familj är sjukt stark och detta kommer att bli bra. Du är en fantastiskt mamma och det du går igenom är fruktansvärt och glöm inte att det är okej för dig att också må dåligt & gråta, du är också viktig <3

  ALLA STYRKEKRAMAR I VÄRLDEN TILL HELA FAMILJEN!

 8. Erika

  Patricia!

  Kämpa du är så stark! Är helt förundrad över din styrka 🙂 Men jag vet att man går in i något slags autopilot läge när det gäller ens sjuka barn. Ni är en helt underbar familj!
  Håller tummarna och vet att detta kommer att gå bra.
  Kram till Er

 9. elin - 18år & mamma

  Det var några dagar sen jag var in här sist.
  Jag fick en chock när jag såg en bild på Novalie i sjukhus sängen. jag hoppas verkligen att din lilltjej blir frisk snart!

  Jag vill bara tala om att det är riktigt starkt gjort utav dig att göra videoklipp & desstuom sitta & visa hur ledsen du faktiskt är. 🙂

 10. Helen - mamma till Lea och Ellie

  Började gråta såsom många andra skriver i kommentarerna här. Känner verkligen med dej, var själv ett känslomässigt vrak när Ellie (nu 11veckor) fick sitt låga blodsocker efter förlossningen och sedan envis gulsot när hon var några dagar som gjorde henne så otroligt klen och orklös. Och efter utskrivningen fick åka på barnmottagningen nästan varje dag andra veckan i hennes liv där de skulle sticka henne konstant i händer, fötter och armar. Det gör så ont i hjärtat när det handlar om ens barn som är dåliga, en känsla bara vi mammor kan förstå och dela. Hoppas lilla Novalie bättrar på sig nu och att ni får åka hem någon gång under helgen. kram från mig och flickorna

 11. Helen - mamma till Lea och Ellie

  Började gråta såsom många andra skriver i kommentarerna här. Känner verkligen med dej, var själv ett känslomässigt vrak när Ellie (nu 11veckor) fick sitt låga blodsocker efter förlossningen och sedan envis gulsot när hon var några dagar som gjorde henne så otroligt klen och orklös. Och efter utskrivningen fick åka på barnmottagningen nästan varje dag andra veckan i hennes liv där de skulle sticka henne konstant i händer, fötter och armar. Det gör så ont i hjärtat när det handlar om ens barn som är dåliga, en känsla bara vi mammor kan förstå och dela. Hoppas lilla Novalie bättrar på sig nu och att ni får åka hem någon gång under helgen. kram från mig och flickorna

 12. linn

  Åh, du fick mig nyss att gråta. Du är en fantastisk mamma Patricia! Jag hoppas verkligen att lilla Novalie blir bättre snart. Stora kramar till er alla <3

 13. helena

  Och där kom tårarna ! det kommer gå bra det här. Ni är starka flickor . Jag tänker på er ! ta hand om er. Många kramar till er <3

 14. ENDENISE

  Vännen, jag lider så otroligt med er, med dig. INGEN ska behöva gå igenom det här. Världen är så jävla orättvis. Jag håller mina tummar och tår att lilla Novis kryar på sig snabbt, att ni får komma hem och andas utan oro. Att du får börja livet som 2barnsmor, på riktigt. Sänder alla kramar i hela världen till dig, till Linus och till Wilja. Till alla era nära och kära ♥ Tänker på dig varje dag ska du veta. KRAM KRAM KRAM världens bästa Patricia ♥

  och du. Ta ingen jävla skit från idioterna som ständigt lämnar såna jävla sinnessjuka kommentarer. Jag förstår inte hur man kan trampa på någon som redan ligger.. Fy fan vad förbannad jag har blivit över att läsa all skit.

  Du är bäst, glöm aldrig det ♥

 15. Josefin - Melwins mamma

  lilla vännen, så ni kämpar.. Man tror ju alltid att när man kommer hem så ska man verkligen få njuta som familj, detta är ju bara ett bevis på att man hela tiden orkar mer för sina barn Hela tiden kämpar man på nytt för att man hela tiden har nya krafter… Ja tänker så mycket på er, hoppa hon repar er snart så ni kan åka hem.. Många kramar till er alla fyra…<3

 16. Nicole

  du är så vacker! tårarna bränner bakom ögon locken
  du är så stark Patrica ska du veta.
  Wilja Nova & du Patrica är så underbart fin 🙂
  STYRKE KRAMAR IFRÅN MIG.

 17. Jenny

  Nee men åhh älskade vännen lider verkligen med er! Allt kommer gå bra! Pussa massa krya på dig pussar på lilla Novisen!

  P&K Jenny och Wilda

 18. Emma

  Tuff du är som orkar vara så samlad men förstår att det är superjobbigt!!
  Men nu är ni där ni ska vara för att få den hjälp som ni behöver! Kommer att gå bra det här!
  Styrkekramar!

 19. Anonym

  Fina starka du! Tänker på dej ibland och önskar att vi hade fortsatt vara vänner. lycka till me allt puss chubbichild;)

 20. Sara

  Oj har inte varit inne här på några dagar..
  Va fint att du orkade spela in en film och berätta hur läget är för er familj <3
  Själv hade jag nog brutit ihop och inte kunnat prata..
  Men som du sa, man vågar inte känna efter.
  Chocken kommer kanske senare..
  Hoppas hon blir frisk snart och att ni verkligen slipper all sånt här framöver!!
  Hon fick en tuff start i livet 🙁 håller verkligen tummarna att allt ska gå bra!!

  Ha dessutom sagt lösen på bloggen ett tag framöver pga en sak.

  Mailar det om du känner nån gång för att titta in och säga hej 🙂

 21. Therese

  Inte ett öga torrt! Stark video kan inte ens tänka mig det ni fått gå igenom. Hoppas verkligen Lill tjejen blir frisk en gång för alla och att ni får komma hem och börja njuta av tiden!
  Håller alla tummar och tår för er nu! Kramar Therese

 22. Anonym

  Så tråkigt att ni har råkat ut för all otur!! 🙁 MEN tur ändå att det har gått så bra ändå. 🙂

  Hoppas att Novalie mår bra snart och du!! Lycka till! <3

 23. Ida

  Fina du.. hoppas lill-flickan blir bra snart så ni får åka hem och bara njuta. Kan inte vara lätt att ständigt vara orolig och på spänn. Massa styrke-kramar till er! <3

 24. Elin

  Så jäkla stark du är! fortsätt att kämpa för både dig och lillan! Önskar man kunde hjälpa till! Håll ut Patricia! Alla tankar till dig och din familj!
  Kolla min blogg senare, ett inlägg dedikerat till er
  <3

 25. Anonym

  Åh din fina människa. Vad stark och modig du är som är där själv med din lilla dotter. Jag hade aldrig kunnat vara så stark som du är. HEJA och du har mycket stöd och styrkekramar från mitt håll!

 26. Natalie mamma till Leo

  Känslan att se sitt barn I det tillståndet är fruktansvärt. Min son har ett komplext hjärtfel och jag vet känslan och maktlösheten man känner när det varit nära. Jag håller alla tummar jag har att hon piggnar på sig snart.

 27. Sanna

  Fina du! Blev alldeles tårögd av din video, vill bara säga att jag tycker du är SÅ stark som ens orkar göra en video. Hoppas allt ordnar sig FORT för er lilla. Du har alltid dina läsares stöd, kom ihåg det!

  En miljon kramar till dig!

 28. Elin

  Fy va hemskt att ni fått gå igenom allt detta! Just när man själv har en liten bebis så blir man så otroligt rörd och berörd av detta. Som förälder han man ju ändå en konstant oro för sina barn och när de är sjuka så gör det så otroligt ont i hjärtat! Måste kännas som en lättnad nu när ni är på ett bra ställe där du vet att det finns hjälp bara du går utan för rummet, att allt finns så nära. Hoppas verkligen att hon får bli frisk nu och att ni får komma hem och få börja njuta av denna tid istället för att känna oro.
  Alla dem som skriver så dumma kommentarer är bara avundsjuka på allt det fina du fått. Tyvärr så kommer det alltid att finnas avundsjuka människor, dessutom saknar man socialkompetens om man beter sig så.
  Ta hand om er nu! styrke kram

 29. Ellinor

  Men gud, blir helt tårögd 🙁 Stackars er, och stackars lilla Nova. Jag har en bekant vars son fick RS-viruset två ggr innan han var 6 månader och nu är han snart året gammalt och har precis börjat ta dom första små stegen 🙂 Så du är inte ensam om denna otur och det är inget som du har gjort fel! Det är som sagt bara väldig, väldig otur. Håller tummarna för att det inte blir några fler andblock och att ni snart är hemma med Wilja och Linus, friska o krya 🙂

 30. venna

  åååh, lilla vän! Gud vad orättvist, och dudå, är du super mamman nr 1? 🙂 så stark och fin! Ger aldrig upp (: hoppas verkligen allt blir bra nu! DET MÅSTE BLI DET!! <3

 31. Ella

  Lilla gumman!!!
  Jag får en stor klump i magen när jag läser och lyssnar på dig. Jag kan inte förstå vad du går igenom nu. Du är så stark!! Massa styrke kramar!

 32. Mia

  men LOOOOL….!!! uppmärksamhetsfreak?
  Hon är ju inte döende! hon kommer överleka va vafan sitter du å tjurar över???? herreguud

 33. Emma

  Jag tror jag har skrivit en kommentar tidigare ( bra minne men kort ) Men det skadar inte att säga det igen.

  Jag är ny läsare hos dig och tycker din blogg är så bra! Och dina barn är så fina! Och du verkar vara en så fin mamma och människa.

  Snart är Nova frisk igen ska du se. De repar sig fortare än vad man tror!

  Kram från mig och Lowa!

 34. Em

  Kämpa på gumman… hon kommer bli bra, huvudsaken e ju som du säger at ni vet vad det e + att de e bättre att ni är där inne än hemma så om de skulle hända nått finns hjälpen på plats fortare …

  kämpa på… stor KRAM

 35. Matte till Paris

  När jag såg klippet, då kom tårarna.
  Jag vill bara krama om dig, gumman.
  Du är så jävla stark! Den starkaste mamman i världen just nu!

  Glöm aldrig: Du är så fin precis som du är!!!!

 36. Caroline

  Önskar man kunde hjälpa er på något sätt, det önskar nog vi alla.. Tänker på er! Som jag sagt innan, Novalie har sån tur att hon fick just ER som föräldrar! Vilken tur att ni fått hjälp på riktigt nu och blivit inlagda. Hoppas den lilla kämpen blir frisk snart!

  Patricia, kom ihåg.. du är FANTASTISK! <3

 37. Denise

  Du är en fantastisk mamma! Började läsa din blogg för några månader sedan! Du har två otroligt vackra flickor! Ni klarar detta! 🙂 fina Nova!

 38. Therese

  En tår rinner ner från mina kinder nu me ju… lilla söta Nova, bli frisk nu! Du har världens bästa mamma som tar hand om dig! Kramar <3

 39. Tina

  Önskar all lycka till eran lilla Novalie att hon ska bli helt frisk snart så att ni kan få komma hem och vara tillsammans hela familjen:)

 40. Ängla Norberg - Livet som mamma & fru

  jag gråter när jag ser dig. Känns verkligen i hjärtat när man ser en sån liten må så dåligt. jag håller alla tummar och tår som jag har att det går över fort och att ni får åka hem och slippa allt detta skit, man ska ju njuta av första tiden inte åka in och ut ifrån sjukhus!
  MASSA MASSA kramar till dig och familjen! DU ÄR STARK! Glöm aldrig det Patricia, jag har sagt det tusen gånger och jag säger det igen att du är den starkaste personen jag vet! kramar från oss här i fruängen <3

 41. Sabina

  Åh, jag blev helt tårögd 🙁 jag håller alla mina tummar och tår att allt blir bra så snabbt som möjligt! För bra kommer det att bli. Det vet jag! Du är stark ska du veta och även lillasyster. Snart är ni hemma igen och hela familjen är samlad. Jag tänker på er. & skickar jätte många styrkekramar. Glöm inte att även ta hand om dig själv! <3

 42. Emelie

  Kan inte föreställa mig hur läskigt och jobbigt ni har det! Tänker på lilla Nova och hoppas hon blir frisk snart igen kramar från mig

 43. Mickis
  2012-03-21 @ 23:42:07

  Postat av: Jenny

  Men så otroligt starkt och vackert gjort av dig att ändå orka spela in och förklara läget. Många styrkekramar till hela familjen från oss här i norr. Jag trillade in på bloggen för ett tag sen och är helt fast, ni verkar vara en helmysig familj även om det för tillfället är mycket ledsamheter så blir ni bara starkare! otroligt fina är dina tjejer. Här håller vi tummarna på att tösen blir frisk så snabbt som möjligt, kram igen!

 44. Linda

  Det gör sååå ont i hjärtat på mig, Patricia : ( Jag kan inte ens tänka mig vad ni går igenom just nu.. Men vad skönt att ni fått ett svar på vad som händer med henne när hon blir så dålig.

  Nu får hon ju, precis som du säger, rätt hjälp och det är ju otroligt otroligt mycket bättre än vad det var för ett par dagar sedan. Det är ju så svårt när hon är så liten och hjälplös och inte kan säga vad hon känner. Låt nu lilla, fina, pluttan bli frisk.

  Jag håller tummarna för er här borta i Karlstad. Tänker på er!

 45. Laura

  Hej, jag känner dig inte men har varit in och följt din blogg nu ett bra tag men aldrig kommenterat något tidigare.. ville bara säga att du verkar vara en fantastisk mamma och din videoblogg känndes rakt i hjärtat så nu sitter man här och gråter själv <3 Har själv en liten tjej på 10 mån ..och kan inte ens tänka mig vad du går igenom just nu och om man själv skulle sitta i den sitsen! Håller alla mina tummar på att allt går bra för din lilla prinsessa! Ta hand om er, stora varma kramar till hela din familj!

 46. EMELIECATRINE

  Men lilla gumman..usch! =( Så ni har det.. Du verkar vara en sån himla genomgo tjej, tänk vilken fantastisk mamma du är till dina barn. Galet! Hoppas lillan blir frisk snart så du kan få njuta av den första tiden med henne <3 STOR KRAM!

 47. Evelina

  Det skär i hjärtat och gör ont att se detta samtidigt som man blir glad att det äntligen kommit en förklaring till varför det är som det är. Jag stärks själv av att se dig så tapper men ibland måste det ändå få vara jobbigt och det är okej att gråta och få ut det man håller inom sig. Det värmer så i hjärtat att se Novalie och Er sååå ofantligt starka trots omständigheterna <3 Hoppas att orden på nåt vis kan hjälpa. Du är en fantastisk person och MAMMA Patricia och jag ser upp till dig enormt!

  Styrkekramar och kärlek!! Vi vill se en frisk liten tjej….<3

 48. <3

  Men älskling då!! :'( sitter typ själv här och gråter…. :'C Det är så himla hemskt och jag önskar ingen människa det du har gått igenom 🙁
  Jag vet själv hur jag vaknade i panik om nätterna av att den minsta hade andningsuppehåll på några sekunder, jag vaknade liksom av det. Nej fy! Hoppas att ni får bli friska nu så du kan så koppla av och sova och slippa känna ångest och tänka.

  Finns det bra andningsuppehåll-varnare idag? Det kanske skulle kunna vara till lite hjälp i alla fall?

  1000 styrkekramar till dig! Du är så stark! <3

 49. Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer

  Fina du, åh jag blev så ledsen av att se på klippet. Jag håller alla tummar och tår för att hela familjen ska få vara samlad och friska snart. Inga mer dumma sjukdomar, hon är ju så liten stumpan..

  Massa styrke Kramar till HELA familjen från oss. Bli frisk nu Novalie!! Wilja saknar sin syster!

 50. Karolina, nybliven mamma.

  Men finaste du, finaste Nova! vad skönt att ni får hjälp och att dom kommit på vad det är. Jag lider så med dig. Massor med styrkekramar till hela familjen. <3<3<3 snart är ni hemma igen!
  Massa kärlek till er! <3

 51. Jonna

  Var stark för du är en jätte fin och bra mamma! Nova är en riktigt kämpe och hon kommer klara av att ta bort den här dumma viruset! <3

 52. Alexandra - Mamma till Mio <3

  Men fina du! Nu gråter jag. Usch vad jag tycker synd om er. Men så skönt att dom äntligen vet vad de är som orsakat detta.

  Lider verkligen med dig, det finns inget värre än att se sitt barn sjukt 🙁

  Stor styrke kram <3

 53. madde

  SÅKLART ska det bli bra för er!!!
  Som du säger så är det änglavakt att ni varit där varje gång det hänt o det liksom inte hänt när ni sovit…..men nu får hon ju den hjälp hon behöver så snart vänder det ska du se.
  VILKEN FASA ni fått gå igenom, det tär ju på en psykiskt men som jag skrev innan DU ÄR SUPERMAMMAN och du håller dig stark för dina barn det har du alltid gjort.
  STORA KRAMAR

 54. Jennie

  tanken på att något liknande skulle hända min son får mig gråtfärdig, därför gör det ont i mig att ni får utstå detta! Alla kramar till er.

 55. tant joey

  Hej lilla hjärtat!! började grina när jag såg videon och önskar att jag kunde bära endel av din oro o rädsla själv.. lillan har fått en tuff start men hon har en fantastisk familj och en otroligt stark mamma.. ville egentligen bara säga att jag tänker på er och att jag finns hör om du vill ringa o snacka.. saknar dig lilla rumpnisse!!!! Jätte massa kramar från tant johanna!!!

 56. Trees, mamma i London

  Åh fiina fina Patricia! tårarna rinner när jag ser ditt ledsna ansikte. jag kan bara tänka mig vad du går igenom.. usch!! Så liten och så hjälplös!
  Du ska se att hon blir bra nu när ni vet exakt vad som är fel! Snart får ni komma hem till syster & pappa och vara en familj igen, det är jag säker på 🙂 <3
  Alla styrke kramar i världen till dig och lillasyster! Det här klarar hon! och du verkar vara en toppentjej.
  Tack för din fina kommentar inne hos mig. Kram

 57. emma - mamma till dwayne

  sitter helt blöt om kinderna! man blir så ledsen av detta o man kan inte förstå vad hon och du går igenom, så hemskt och så oerhört jobbigt 🙁 jag hoppas detta är vändpunkten nu för henne och att det sedan bara går uppåt! du är så stark, fortsätt med att vara det och ge inte upp! många kramar från mig o dwayne <3

 58. Sofia

  Usch o fy! Blir helt tårögd av ditt inlägg o tankarna går till när vi fick åka in med våran tvåmånaders till akuten då hon hade magsjuka. Det måste vara 100ggr värre för er när det är något sånt allvarligt!
  Hoppas hon blir frisk o får all hjälp hon behöver så snart det bara går! Du är jättestark och duktig! Många kramar till er! <3 <3

 59. Sandra - Mamma till Leon

  Åh jag började grina direkt jag fick se den söta lilla tjejen ligga där :/ Har bara sätt dig glad på bilder och video men att se dig sådär gjorde ont i hjärtat.. Ni kommer klara det där galant! Krya på er! Kramar <3

 60. Sandra

  Blev verkligen tårögd av det här klippet du har spelat in. Du verkar så äkta och så snäll men ändå ska nåt så ont drabba dig och din familj. Hoppas att lilla Novalie blir bra snart så att du kan få njuta av bebistiden!

 61. Mandy & River

  Men Patricia! Kan inte sluta grina!

  Usch så stark ni och hur ni kämpat lilltjejen och DU! Nu är ni i goda händer och nu blir det bara bättre!

  Alla kramar och kärlek till er. Kram från mig och River.

 62. nina - mamma till Ludwig <3

  Åh,skönt att hon är på bättrings vägen! Hon KOMMER bli frisk också, hon är lika stark som dig! Skulle så gärna vilja göra nåt för er,men jag vet inte nåt annat än att sända mina tankar till er! Suttit här och fällt nån tår när jag såg filmen. Inte kul för en mamma att gå igenom nåt sånt här, men du är STARK! <3

 63. Fanny

  jag har läst din blogg sedan du startade den och jag älskar verkligen den. du är en fin person som jag ser upp till! det skär i mitt hjärta att se er såhär. önskar er all lycka i framtiden! <3 du är en så underbar person. så fin! älskar dig!

 64. Rebecca

  Du är helt fantastisk. Så stark, ärlig och VACKER! Det bara lyser in ifrån och ut! Du ska veta att jag tänker på er till tusen tjejen.

 65. Natalie

  Kämpa på, det kommer att gå galant.
  Jag har själv haft RS viruset när jag var liten och fått dessa andningsuppehåll.
  Tvivlar inte för 5 öre på att de gjort framsteg inom sjukvården under dessa 23 åren. Så det ska nog absolut bli bra för er!
  Ta hand om lillskruttan!

 66. Charlotte - Ensamstående 2barnsmamma

  Men lilla hjärtat, fy vad jag gråter, vilken gåshud jag fick och tårarna bara rann! Det gör verkligen ont i hela mig! Kan inte ens föreställa mig hur de skulle kännas om de va mitt lilla barn som låg där, min lilla bebis, fy fan vilken stark människa du är Patricia, du är helt jävla otrolig ska du veta!

  Jag tänker på er hela tiden, går in här och hoppas på att få höra att hon är bättre, men istället blev hon sämre, lilla lilla skatten.. Och vilken otrolig liten kämpe ni fått!

  Du är stark, Lilla Novalie är stark, ni kommer ta er igenom de här och vara ännu starkare båda två! <3

 67. Haffe

  Jag vet inte var jag ska börja…har själv en dotter på 14 månader och bara tanken av att ngt skulle hända henne gör mig helt förskräckt:( jag har följt dig länge nu Patricia och måste säga att du är så otroligt stark och en helt fantastisk mamma till dina två underbara döttrar<3 det skär i hjärtat på en av att se detta, tårarna forsar ner och man blir så otroligt ledsen över att ni och framförallt lilla Nova ska få en så tuff start i livet:( hoppas att hon snart blir frisk och att ni får njuta av er nykomling i familjen och verkligen sväva på moln som nybliven tvåbarnsmamma samt nybliven pappa. Det är inte lätt men ni klarar det! Kram på er! Ta hand om er!

 68. Elin

  Fina du! Kan inte föreställa mig hur det är att se sitt lilla barn så sjukt. Hon är helt bedårande <3 Kunde inte hålla mig från tårar när jag såg videoklippet. Hoppas verkligen att hon mår bra snart! Stor kram <3

 69. Therese

  Började gråta när jag såg videon, en så liten i sjukhussäng, det är så fel. Stackars liten, och stackars er som måste uppleva något sådant här när ni egentligen borde vara hemma i en lyckobubbla. Hoppas liten blir frisk snart och hoppas att du kan få lite sömn, trots allt som hänt.
  Kram till er alla!

 70. Catharina

  Man börjar nästan själv gråta när man ser detta. Hoppas ni repar er fort och att ni sedan får inte behöver dra på er mer olycka.

  Du har iaf två underbart söta flickor.

stats