Kvällens middagstips!
Torsk filéer, 1½ paket (då räcker det till två matlådor)
Potatisar
1 Dl grädde
Persilja/dill & citron, ströbröd.
Salt, peppar, vitpeppar.
Salta och peppra torsken och lägg ner den fryst eller tinad i en form häll över ströbröd, klä, över lite citron, in i ugnen på 175 grader.
Tillsätt två matskedar smör över! Den ska stå inne mellan 25-45 minuter beroende på tinad eller ej.
Skyn som blir ska över torsken då & då!
Koka upp potatisen, och när det är ca 10-15 minuter kvar så vispa grädde i en skål med salt, peppar, dillen och persiljan! häll över och höj värmen i ugnen så de får en fin liten yta.
Koka valfria grönsaker till 🙂
NOOOM NOM! Uppskattas av både stora som små.
Hjärtat är hemma, nu börjar Måndagsmyset i de mörka vädret!
Älskar min fina familj♥