PATRICIA- Mamma till tre små!

Kurera mig hela dagen.Godmorgon <3 
Nej nu är jag trött på det här, i en vecka nu har jag inte känt mig helt okej. Halsen är fortfarande inte bra, den är bra stundvis. I går slog de till och nu på morgonen gör de ont igen. Så jag kurerar mig och stannar i pyjamas hela dagen. Det kryper i kroppen, vill ut och ta promenader! Men när jag väl tror att jag är ”frisk” så gör jag de, och de sätter sig i halsen som en groda igen. Så tänker inte röra mitt feta arsle en meter idag, göra de viktiga här hemma och leka wife.
Sitter och kollar på biljetter till Polen också.

Om ni förmodan är inne och kollar på något, eller ser någon annons! Kan ni snälla hålla ett öga öppet för billiga biljetter? Vi kommer åka mellan Tis-Ons nästa vecka, och stannar 3-4 dagar. Eftersom detta kom helt oväntat denna månad så behöver jag hitta någon så billig som möjligt. Vi vill åka från Stockholm eller Skavsta till Krakow eller Warszawa.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats