PATRICIA- Mamma till tre små!

Köttande träningspass!


Igår åkte jag, mannen i mitt liv och ungarna till Barkarby, och in på stadium! ut kom jag med träningsväska, topp, linne och byxor! nu jävlar, älskling hittade även han väska, handskar och keps! ja, smått och gott. Vi tog en liten kvällsfika på Ikea innan vi åkte hem! Sen hämtade vi cykeln. Jag trotsade spöregnet & var på gymmet och KÖTTADE fram till 22.30, ställde mig i en dusch och bara njöt! mådde så jävla bra, de känns så skönt att väl ha gjort de. Man blir så jävla glad, och klappar sig själv på axeln! När jag kom hem så var de helt mörkt, hela familjen sov och jag bara kopplade av. Nä fyfan! Kommer längta till varje kväll att få den där ensamtiden, få ut sig all negativ energi och bara träna stenhårt! Idag kan jag dock inte röra mig, AJ min röv och min mage säger jag bara!!

Tog även bilder igår, men jag kommer inte lägga ut något ännu. Utan de ska mer bli så jag själv ser resultat veckovis, och när de är dags! ja, då kommer de komma ut för & efterbilder i bloggen.
Jag ska inte gå på diet, och ska inte utesluta kolhydrater! för de är inte vikt jag vill tappa, ligger kring 52 kg och där vill jag stanna! om så öka i muskler, men kroppen måste bli tight. Det är den inte idag kan jag lova! Hej sten lår, hej sten stjärt och hej platt mage! Here we come♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats