PATRICIA- Mamma till tre små!

Körskolan tidigt imorse 

Godmorgon allesammen! Vi startar den här dagen på bästa möjliga vis trots att hostan har hållt mig vaken halva natten, har inte jag varit vaken så har Tristan timat in och lyckats att vara vaken andra halvan. Så sömnkontot känns fullständigt utsuget just nu.,

Lämnade två glada barn på förskolan! Drack en stor kopp med honung, ingefära & citron innan jag åkte. Iväg mot bilskolan där jag redan haft min lektion! Gick strålande idag & allt kändes så bra. 

Sitter i bilen på gång hem nu, dricka mer te och vila innan tjejerna ska hämtas hem.

  
    
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats