PATRICIA- Mamma till tre små!

Kopp té bland flyttkartonger.

En tallrik med jordgubbskräm, nerpackade kartonger och en grapefrukt senare så är jag mätt och belåten! (för stunden) känns som jag vill äta konstant just nu. Måste hålla igen, har inte koll på viktuppgången sen grav. Men kan ana runt 2 kg kanske. Har som sagt inte gått ner så som många gör första tiden pga jag inte haft nått illamående. Har hållt igång totalt hela dagen! Lägenheten här är nästan nerpackad, nu är det stora möbler, så som bokhylla, soffa, säng som ska flyttas imorgon. Har en stor bil, och tack igen Robban att du ställer upp! 🙂

Började morgonen med snooooze, för länge. En timma, en och en halv.. en och trekvart! tillslut tog jag mig äntligen upp, inte va de lätt. Sen iallafall så bar vi ner alla möbler och inväntade Pappa. Så lassade på allt, och begav oss ner till Gnesta igen. Simon fick en kort litet tur på 50 meter genom centrum, så välkommen hem!

Skrev även kontraktet idag, så nu är den även min på papper! så otroligt härligt, ingenting som kan hända under tiden, ingen som kan kasta ut dig, inte behöva flytta hela tiden. Ska bli så skönt!
Sen satt vi oss på tåget och åkte den härliga timman upp till Stockholm igen. Så farligt va de inte sa han! undebar.
Tog en promenad ifrån södra till medis, och tog sen t-banan hem.

Bokade även tid hos Bobby, ska klippa och färga håret på Torsdag, äntligen! behövs verkligen. Känner mig hemsk i huvudet. Nu ligger jag här i soffan och saknar simon så jätte mycket, han är och serverar.

Hur mycket kan man kissa?!?! Jag är bokstavligen på toa en gång i halvtimman!! ska det vara så? känns helt omöjligt, jag dricker knappt, men ändå kissar jag liter. Som ja inte kissat på en hel dag! hua.

ta-taa! skriver sen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats